Închide meniul

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni: „Nepoliticos!” Românul, analizat după prestaţiile din Spania

Viviana Moraru Publicat: 29 decembrie 2023, 17:33

Reclamă
Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni: „Nepoliticos! Românul, analizat după prestaţiile din Spania

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni

Ianis Hagi, în timpul meciului Atletico Madrid - Deportivo Alaves / Profimediaimages

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi a fost taxat dur de scoţieni. Concret, trupa de pe Ibrox a împrumutat un jucător de la Wolverhampton, Fabio Silva, şi i-au oferti acestuia tricoul cu numărul 7, purtat de fiul „Regelui”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost împrumutat de Rangers la Alaves, la începutul sezonului. În cazul în care o altă ofertă nu apare pe numele său, fiul „Regelui” ar putea reveni în Scoţia, la finalul sezonului.

Gestul făcut de Rangers faţă de Ianis Hagi, taxat dur de scoţieni

Rangers nu a mai ţinut cont că numărul 7 este purtat de Ianis Hagi la Rangers, jucător care nu şi-a încheiat contractul pe Ibrox. Scoţienii i-au criticat dur pe oficialii echipei, notând faptul că aceştia au fost extrem de nepoliticoşi faţă de internaţionalul român.

„Ușor nepoliticos ceea ce a făcut Rangers cu Ianis Hagi. Nu putem să spunem că acest lucru nu s-a mai întâmplat până acum, dar, de obicei, numărul unui jucător împrumutat este păstrat din respect, pur și simplu. Sincer, este ușor nepoliticos ce a făcut Rangers față de Hagi.

Teoretic, Hagi va reveni în vară, când Silva, tot teoretic, va reveni la Wolves, deci oricum nu ar conta, pentru că românul ar urma să își primească înapoi tricoul”, au notat jurnaliştii de la onefootball.com.

Reclamă

De asemenea, aceeaşi sursă citată mai sus a analizat şi forma lui Ianis Hagi, din Spania. Jurnaliştii susţin că prestaţiile românului au fost „la limita de jos”, dat fiind faptul că nu a marcat niciun gol în La Liga, ci doar în Cupa Spaniei. Totodată, se mai menţionează că sunt şanse mici ca Hagi Jr să evolueze din nou pe Ibrox.

„Este puțin probabil ca Hagi să rămână. Pur și simplu nu a dat randament cu niciun antrenor, iar dacă se va putea rezolva un transfer cu formația spaniolă, atunci ambele cluburi ar fi mulțumite, dar și jucătorul.

Prestațiile lui Hagi din Spania au fost la limita de jos. A oferit doar un assist în 14 meciuri și două goluri în Cupa Spaniei contra unei echipe din ligile inferioare. Dacă Rangers ar aduce un playmaker cu astfel de cifre, fanii ar fi extrem de îngrijorați”, a mai notat sursa citată mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi

Spaniolii l-au analizat „la sânge” pe Ianis Hagi, la final de 2023, și au venit cu un verdict teribil. Jurnaliștii de la „Noticias de Alava” anunță că fiul lui Gică Hagi are zilele numărate la Deportivo Alaves, mai ales după reacția pe care a avut-o antrenorul echipei aflate pe locul 16 în La Liga.

„Ianis Hagi, fără semne de rebeliune la Alaves„, este titlul articolului din noticiasdealava.eus în care au fost examinate toate cifrele internaționalului român. Concluzia a fost una directă: „Minutele lui slabe din meciul cu Real Madrid au crescut senzațiile reci pe care le lasă împrumutul său”.

Se subliniază că Ianis Hagi a fost titular în numai 6 meciuri în tricoul lui Alaves. „A fost adus pe finalul perioadei de transferuri din vară pentru a aduce un plus de calitate. Dacă ar fi să facem un clasament al fotbaliștilor de la Deportivo Alaves la care se aștepta mai mult, printre aceștia ar fi, fără îndoială, Ianis Hagi”.

Jurnaliștii spanioli au precizat că Ianis are „cifre discrete” și, după o analiză aprofundată, au tras concluzia: „Mijlocașul de creație român, în vârstă de 25 de ani, a fost considerat cândva una dintre marile promisiuni ale fotbalului european. Celebrul său nume de familie și tehnica sa rafinată au stârnit interes, fiind văzut drept unul dintre mijlocașii ofensivi cu cel mai important viitor. Ei bine, steaua lui încă nu strălucește la Vitoria„.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și