Închide meniul

Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2024, 19:16

Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare

Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois! Ratează restul sezonului după ce a suferit o nouă accidentare

Profimedia

Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois. Portarul celor d ela Real Madrid se va opera după o nouă accidentare. Acesta a părăsit un antrenament efectuat la baza celor de la Real Madrid şi a fost suspus unor teste medicale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi s-a sperat că nu este nimic grav, verdictul medicilor a fost unul crunt pentru Courtois. Acesta a suferit o ruptură a meniscului intern al genunchiului drept şi va lipsi tot restul sezonului, scrie marca.com.

Ghinion teribil pentru Thibaut Courtois

Thibaut Courtois ar fi trebuit să revină în aprilie, lucru confirmat şi de Carlo Ancelotti. Courtois va fi supus unei intervenţii chirurgicale şi va rata restul sezonului. Oricum, şi dacă revenea pe teren, portarul belgian anunţase că nu va juca la EURO 2024.

Belgia este în grupă cu România la EURO 2024, iar faptul că cel mai important portar al selecționatei nu va fi la turneul final reprezintă o veste uriașă pentru „tricolori”. Din această grupă mai face parte și Slovacia, iar ultima națională se va califica prin play-off-ul B (acolo unde se lutpă Israel, Bosnia, Ucraina și Islanda).

Thibaut Courtois a oferit o reacție cu privire la scandalul provocat de acesta, la echipa națională. Portarul nu a dorit să joace într-un meci, pentru că nu a fost căpitan, și a părăsit, la momentul respectiv, lotul Belgiei. Mai apoi, jucătorii și-au arătat nemulțumirea, iar o parte din ei au menționat că acesta ar trebui să își ceară scuze, înainte de a mai fi convocat la echipa națională.

Reclamă

Acum, Thibaut Courtois și-a cerut, în mod public, scuze pentru gestul său și a menționat faptul că nu va participa la EURO 2024, având în vedere că nu va fi apt, în proporție de 100%, până la startul turneului final din Germania.

„Din cauza accidentării nu voi fi prezent la EURO 2024. Nu pot spune o dată exactă la care voi reveni pe teren. Trebuie să îmi revin. Dacă sunt norocos, voi reveni prin aprilie.

Vreau să clarific și situația de la echipa națională. Avem și alți portari buni. Lăsând mândria, doresc să fiu unul dintre suporterii echipei naționale în iunie. Sper că Belgia va reuși să câștige turneul final.

Reclamă 4 / 0/3

Legat de gestul meu, a fost o decizie proastă să părăsesc lotul după meciul cu Austria. Vreau să îmi prezint scuzele față de coechipieri, dar și față de suporteri. Îmi pare rău și îmi cer scuze!”, a spus Thibaut Courtois, citat de dhnet.be.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out Vezi toate știrile
Citește și