Închide meniul

Gian Piero Gasperini a "tunat" la finalul duelului Atalanta – Real Madrid 0-1. "Meciul a fost distrus de un incident"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 februarie 2021, 6:41

Gian Piero Gasperini a "tunat" la finalul duelului Atalanta – Real Madrid 0-1. "Meciul a fost distrus de un incident"

ProfimediaImages

Gian Piero Gasperini, nervos după Atalanta - Real Madrid 0-1

"Poate am fi pierdut oricum în faţa lui Real Madrid, dar cel puţin ni s-ar fi permis să jucăm. Ceea ce rămâne este amărăciunea că nu am putut ajunge să jucăm meciul pe care îl aşteptam. În afară de rezultat, satisfacţia a fost de a juca împotriva lui Real Madrid în Liga Campionilor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu ştiu care ar fi fost rezultatul, dar meciul a fost complet distrus de un incident care a fost judecat în mod excesiv. Calificarea ne pune într-un fel în cea mai bună poziţie posibilă, deoarece trebuie doar să câştigăm şi nu ne putem gândi la altceva. 

Atalanta – Real Madrid 0-1 | Gazdele, în inferioritate numerică din minutul 18

În retur, speram la un rezultat diferit şi, mai presus de toate, la un alt meci. Am fost aproape de un rezultat bun, dar am primit un gol din piciorul drept al lui Mendy, aşa că este cam ciudat, aproape o întâmplare. 

E păcat. Având în vedere modul în care a evoluat jocul, un rezultat cu 0-1 nu este chiar atât de rău, dar regretăm că nu ni s-a oferit ocazia de a juca", a declarat antrenorul pentru Sky Sport Italia.

Real Madrid a bătut-o, în deplasare, pe Atalanta, cu 1-0. Fără mai mulţi titulari, "galacticii" s-au impus după golul marcat de Mendy, în minutul 86. În minutul 18, Freuler a fost eliminat pentru un fault ca ultim apărător, fază la care italienii au protestat vehement.

Reclamă

Returul de la Madrid se va desfăşura pe 16 martie, în format LIVE TEXT, pe AS.ro. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și