Închide meniul

Gică Hagi „fuge” direct la Ianis Hagi în pauza internațională. „Nu l-am văzut de când s-a accidentat!” „Regele”, invitat de gală pe Ibrox. „Să văd dacă mai pot să alerg și să dau în minge!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 martie 2022, 23:36

Gică Hagi „fuge direct la Ianis Hagi în pauza internațională. „Nu l-am văzut de când s-a accidentat! Regele”, invitat de gală pe Ibrox. „Să văd dacă mai pot să alerg și să dau în minge!

Gică Hagi, anunţ despre situaţia lui Denis Alibec

Gică Hagi, la conferinţa de presă a Farului / Hepta

Liga 1 se întrerupe săptămâna viitoare pentru meciurile echipei naționale. Gică Hagi și-a făcut deja planurile. „Regele” va merge să-l vadă pe Ianis Hagi, accidentat grav, și va juca într-un meci caritabil chiar pe Ibrox, stadionul lui Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o ruptură a ligamentelor încrucișate în urmă cu două luni şi poate lipsi de pe teren până la 9 luni.

Gică Hagi merge să-l vadă pe Ianis Hagi în Scoția

Ianis ar fi fost primul nume pe lista lui Edi Iordănescu la echipa națională, dacă era apt de joc. Naționala României va juca două partide amicale în această lună, cu Grecia și Israel.

„Nu vorbesc de echipa națională. Asta e culmea, să mai spun și eu ceva. Mai bine stau liniștit, mă duc să îmi văd copilul. Nu l-am văzut de când s-a accidentat. O să stau câteva zile cu el”, a spus Gică Hagi, după meciul Farul – CFR Cluj 0-0.

Hagi Jr. a fost operat într-un spital din Londra. De intervenție s-a ocupat doctorul Andrew Williams, care cel care l-a tratat și pe Virgil van Dijk după ce olandezul a suferit în 2020 o accidentare similară cu cea a lui Ianis Hagi din prezent.

Reclamă

Gică Hagi, invitat de gală pe Ibrox

Gică Hagi este pregătit să facă show pe Ibrox. „Regele” fotbalului românesc a acceptat invitaţia de a participa, pe 26 martie, la evenimentul „Weekend of Legends”. Echipa la care joacă în prezent Ianis Hagi va sărbători 150 de ani de la înfiinţare.

„Mă duc să joc și meci caritabil, să văd dacă mai pot să alerg și să dau în minge”, a mai spus Gică Hagi.

Evenimentul va consta într-un meci între World Rangers şi Rangers Legends. Din echipa „World Legends” vor face parte, între alţii, Gheorghe Hagi, Roberto Carlos, Robert Pires şi Roy Makaay. Căpitanul echipei legendelor lumii va fi Luis Figo.

Reclamă 4 / 0/3

Tehnicianul echipei Glasgow Rangers, Giovanni van Bronckhorst, va evolua pentru „Rangers Legends”, alături de Paul Gascoigne, Kris Boyd, Michael Mols, Sasa Papac, Nikica Jelavic şi alţii.

Farul Constanța – CFR Cluj 0-0. Gică Hagi, complet descumpănit

Farul Constanța și CFR Cluj au încheiat cu scorul de 0-0 meciul din runda a doua a play-off-ului din Liga 1.

Gică Hagi își dorea să câștige cele 3 puncte în meciul cu CFR Cluj. Totuși, “Regele” nu s-a arătat foarte dezamăgit de remiza albă de la Ovidiu. Hagi a vorbit și despre diferența de ordin financiar dintre Farul Constanța și celelalte echipe din play-off, care se bat pentru titlu.

“Un meci greu, dificil, ambele echipe au încercat să marcheze. CFR a făcut un meci foarte bun la noi acasă. Noi nu am fost prea inspirați cel puțin în atac. Am pierdut multe mingi, n-am combinat, s-a jucat mult individual.

Am avut și noi ocazii clare, dar nu credeam că nu se va înscrie. Ambele echipe voiau să marcheze, dar uneori așa e fotbalul. Au avut mai multe ocazii decât noi. Nu am știut să dezvoltăm zonele libere, dar ne-am apărat bine. Acest rezultat nu ne ajută nici pe noi, nici pe ei”, a spus Gică Hagi, după meci.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și