Închide meniul
EXCLUSIV

„Hagi e în istoria lor, o să îl accepte!” Marele avantaj al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul! Cum îl poate transforma Fatih Terim într-o adevărată legendă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 august 2021, 23:50

„Hagi e în istoria lor, o să îl accepte! Marele avantaj al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul! Cum îl poate transforma Fatih Terim într-o adevărată legendă

De ce au rămas, de fapt, Olimpiu Moruţan şi Alex Cicâldău fără antrenor

Twitter Galatasaray Istanbul

Olimpiu Moruţan a ajuns la Galatasaray, după ce Gigi Becali i-a scăzut preţul. Iniţial, patronul FCSB a cerut 10 milioane de euro. Negocierile pentru Moruţan au intrat în impas şi se părea că jucătorul va rămâne la FCSB. Becali i-a scăzut preţul după câteva meciuri mai puţin reuşite şi până la la urmă s-a ajuns la suma de 5.700.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marele avantaj al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray Istanbul

„Dacă el juca ca la sfârşitul campionatului trecut, dacă era la acelaşi nivel de joc, cred că se putea lua mai mult. Gigi e un bun negociator, l-a avut şi pe Giovani care a făcut transferul cu Florin Vulturar. Nu ştiu dacă, în viitor, Moruţan se putea vinde pe mai mulţi bani„, a spus Ioan Andone în exclusivitate pentru Antena Sport.

Turcii l-au primit pe Olimpiu Moruţan ca un adevărat star. Aceştia i-au făcut un film de prezentare fabulos. Moruţan este văzut de turci urmaşul lui Gică Hagi. Ioan Andone e de părere că un alt avantaj al lui Olimpiu Moruţan la Galatasaray este că îl are antrenor pe Fatih Terim.

Hagi e în istoria lor, suporterii o să îl accepte că e român. A făcut un pas înainte, Galata e un club mare, nu s-a dus la echipa de pe locul 6 din Turcia. Antrenorul de acolo a lucrat cu foarte mulţi români şi are încredere. Se aşteaptă foarte mult de la ei. Şi de la Cicâldău, şi de la Moruţan„, a mai spus Ioan Andone.

Olimpiu Moruţan, salariu uriaş la Galatasaray

Gigi Becali a dezvăluit că Olimpiu Moruţan va câştiga anual 800.000 de euro, un salariu care cu bonusuri poate ajunge până la 1.2 milioane de euro. Asta în situaţia în care la FCSB el încasa 180.000 de euro pe an.

Reclamă

FCSB se va alege cu cel puţin 4.2 milioane de euro din afacerea Moruţan. Bonusurile până la 5.7 milioane de euro vor ţine de prezenţa turcilor în cupele europene, dar şi de numărul de meciuri pe care jucătorul de 22 de ani le va disputa.

Gigi susţine că o calificare în acest sezon în grupele Europa League i-ar aduce vicecampioanei 500.000 de euro. Galatasaray va evolua contra lui Randers, în returul play-off-ului, pe teren propriu, iar scorul porneşte de la 1-1, gruparea Cim Bom fiind mare favorită la accederea în grupe.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și