Închide meniul

Hakim Ziyech ratează un nou transfer! Marocanul nu va mai ajunge la Al-Nassr

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 30 iunie 2023, 11:34

Hakim Ziyech ratează un nou transfer! Marocanul nu va mai ajunge la Al-Nassr

Hakim Ziyech ratează un nou transfer

Hakim Ziyech, în tricoul lui Chelsea / ProfiMedia

Hakim Ziyech ratează un nou transfer! După ce nu s-a materializat transferul la PSG din iarnă, marocanul lui Chelsea nu va semna nici cu Al-Nassr în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar dacă totul părea să meargă în direcţia cea bună pentru marocan, se pare că acesta nu a trecut de vizita medicală din Arabia Saudită. Ziyech era dorit de Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo.

Hakim Ziyech ratează un nou transfer! Marocanul nu va mai ajunge la Al-Nassr

Ghinionul îl urmăreşte pe Hakim Ziyech. Marocanul nu mai este dorit de Chelsea, echipa la care este legitimat, iar în doar şase luni ratează al doilea transfer. În iarnă, el a fost la un pas de a semna cu PSG, dar mutarea pe Parc des Princes a picat în ultimul moment.

Lucrurile păreau să se schimbe în această vară, odată cu posibilitatea de a merge în Arabia Saudită. Al-Nassr, echipa lui Cristiano Ronaldo, l-a dorit pe marocan, iar transferul era ca şi făcut. Cu toate acestea, la vizita medicală a lui Ziyech în Arabia Saudită, cei de la Al-Nassr au identificat o problemă la genunchiul marocanului, ceea ce a dus la refuzul saudiţilor de a îl transfera pe jucătorul lui Chelsea, potrivit Actu Foot.

Dacă ar fi trecut de vizita medicală, Hakim Ziyech ar fi semnat un contract valabil pe trei sezoane şi ar fi încasat un salariu de 12 milioane de euro pe an. Suma de transfer pe care Chelsea ar fi trebuit să o primească era de 15 milioane de euro. De altfel, Ziyech şi conducerea lui Al-Nassr ar fi avut şi alte probleme. Potrivit presei din Arabia Saudită, marocanul nu ar fi fost de acord cu anumiţi termeni din contractul său.

Reclamă

Hakim Ziyech a ratat şi transferul la PSG

În iarnă, Hakim Ziyech a ratat şi transferul la PSG. Marocanul nu mai era dorit pe Stamford Bridge încă de atunci, mai ales după numărul mare de jucători aduşi de Todd Boehly, noul patron al londonezilor.

Transferul ar fi trebuit să se realizeze în ultimele ore ale perioadei de mercato, dar mutarea a picat din cauza oficialilor de la Chelsea, care au au trimis documentaţia greşită de trei ori.

PSG a încercat la vremea respectivă să facă apel la Liga Profesionistă Franceză, dar parizienii nu au avut câştig de cauză, în ciuda faptului că PSG a demonstrat faptul că londonezii au comis erori atunci când au trimis documentele.

Reclamă 4 / 0/3

Hakim Ziyech a ajuns la Chelsea în vara anului 2020, atunci când londonezii au plătit pentru aducerea marocanului 40 de milioane de euro celor de la Ajax. Potrivit transfermarkt.com, Ziyech este cotat în acest moment la 16 milioane de euro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și