Închide meniul
VIDEO

Haos total la Panathinaikos – PAOK 1-0, finala Cupei Greciei! Ultraşii s-au luat la bătaie sub ochii lui Răzvan Lucescu

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 mai 2022, 23:00

Haos total la Panathinaikos – PAOK 1-0, finala Cupei Greciei! Ultraşii s-au luat la bătaie sub ochii lui Răzvan Lucescu

Haos total înainte de finala Panathinaikos – PAOK

Ultraşii lui PAOK, în timpul unui derby / Profimedia

A fost haos total la finala Cupei Greciei, Panathinaikos – PAOK 1-0. Ultraşii s-au luat la bătaie sub ochii lui Răzvan Lucescu, iar aerul a devenit de nerespirat după ce s-au folosit gaze lacrimogene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Update: Panathinaikos a cucerit Cupa Greciei, astfel că Răzvan Lucescu a ratat toate trofeele în acest sezon. Aitor Cantalapiedra a decis marea finală în minutul 34, din penalty.

Haos total la finala Panathinaikos – PAOK 1-0

Update: Partida a fost întreruptă după ce Cantalapiedra s-a bucurat în faţa ultraşilor de la PAOK. Aceştia au ripostat şi au aruncat cu mai multe obiecte către jucătorul de la Panathinaikos. Acesta a fost lovit de unul dintre el în mână. Arbitrul a decis să trimită cele două echipe la vestiare, nu înainte ca jucătorii să fie implicaţi într-o încăierare generală.

Update: GOOOL, Panathinaikos! Cantalapiedra a marcat din penalty în minutul 33.

Derby-ul dintre Panathinaikos şi PAOK trebuia să înceapă la ora 20:00, însă startul a fost amânat aproape 40 de minute. Ultraşii s-au luat la bătaie pe stadion, chiar sub privirile lui Răzvan Lucescu.

Reclamă

Jucătorii au ieşit la încâlzire, însă s-au îndreptat spre vestiare. Motivul? Forţele de ordine au folosit gaze lacrimogene, iar aerul a devenit de nerespirat pe stadion.

De asemenea, în sectorul rezervat fanilor lui PAOK a izbucnit un incendiu. Acesta a fost stins după câteva minute.

Răzvan Lucescu, implicat într-un scandal monstru în Grecia

Răzvan Lucescu a fost implicat într-un scandal monstru în Grecia, după eșecul lui PAOK din derby-ul cu Aris, scor 0-1. Ultrașii și-au ieșit din minți după ce echipa lor favorită a ajuns la 10 meciuri fără victorie. Antrenorul român le-a ținut piept și a purtat un dialog aprins cu aceștia.

Reclamă 4 / 0/3

Ultrașii nu au mai putut suporta ca echipa lor să cu câștige și au răbufnit după înfrângerea cu Aris. PAOK a pierdut 7 meciuri în ultimele 10 confruntări și a marcat doar 5 goluri, mult prea puține pentru suporterii cu pretenții ai fostei campioane.

Ultrașii au cerut explicații pentru seria neagră a echipei, iar mijlocașul Jasmin Kurtic a declanșat un scandal monstru, după ce a ridicat mâinile de nemulțumire, potrivit gazzetta.gr.

”Accept orice insultă, mie pot să îmi strige ce vor. Îmi asum responsabilitatea faptelor mele, știu că sunt și momente mai proaste. Dar nu pot tolera ca cineva să îmi jignească familia, soția, copilul!”, a tunat fotbalistul, potrivit sursei citate.

Suporterii și-au ieșit din minți, iar Răzvan Lucescu a fost nevoit să intervină imediat. Antrenorul român a purtat un dialog aprins cu fanii. Acesta a fost plin de reproșuri și a venit cu un ultimatum: finala Cupei Greciei, unde PAOK o întâlnește pe rivala Panathinaikos.

Răzvan Lucescu ar fi fost bruscat de un arbitru după Aris – PAOK 1-0

Răzvan Lucescu a suferit o nouă înfrângere. PAOK a fost învinsă de Aris Salonic în deplasare, scor 0-1, în etapa a 5-a din campionatul Greciei. Echipa la care Cristi Ganea a fost titular s-a impus la limită, singurul gol fiind marcat de Koukoure, în minutul 17.

Alexandru Mitriță a fost în primul 11 la PAOK, dar nu a putut să își ajute echipa. A fost scandal încă din startul partidei. Kurtic a văzut cartonaș galben, iar Răzvan Lucescu a protestat vehement.

Potrivit jurnaliștilor de la sport-fm.gr, tensiunea a căpătat chiar și mai mari proporții după ce antrenorul român a văzut cartonaș galben, în minutul 9. Răzvan Lucescu s-ar fi apropiat de banca adversă și l-ar fi apostrofat pe unul dintre asistenți. În acel moment, al 4-lea arbitru s-a apropiat de el și l-ar fi bruscat. „Nu mă împinge!„, a țipat tehnicianul lui PAOK la grecul Thanasis Tzilos.

Reclamă
Recomandări
  • Haos total la finala Panathinaikos – PAOK 1-0
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și