Închide meniul

Ianis Hagi a publicat imagini cu genunchiul operat. Fiul lui Gică Hagi trage din greu să revină pe teren

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iunie 2022, 22:57

Ianis Hagi a publicat imagini cu genunchiul operat. Fiul lui Gică Hagi trage din greu să revină pe teren

Ianis Hagi se recuperează după accidentarea suferită

Captură Rangers TV

Ianis Hagi a publicat imagini cu genunchiul operat. Jucătorul celor de la Rangers este în plin proces de recuperare după ce s-a accidentat la începutul anului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi trage din greu ca să revină pe teren, după accidentarea horror suferită la începutul anului. Internaționalul român, de la Rangers, muncește zilnic la sala de recuperare, alături de fizioterapeutul său, și așteaptă cu sufletul la gură momentul în care va reveni pe teren.

Hagi Jr. a rămas încrezător după operație, iar acum petrece 5-6 ore pe zi în sala de recuperare. Ianis Hagi a publicat pe reţelele de socializare mai multe imagini cu genunchiul la care s-a operat.

Reclamă

Sursa: Instagram Ianis Hagi

Cât mai durează recuperarea lui Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Hagi

Gică Hagi a anunțat cât va mai dura procesul de recuperare a lui Ianis Hagi, accidentat grav la începutul anului. Fără fiul „Regelui”, Rangers a pierdut finala Europa League, cu Eintracht Frankfurt, la penalty-uri.

„Regele” a anunțat că Hagi Jr. a ajuns la jumătatea drumului cu recuperarea. Gică Hagi e sigur că fiul său va reveni mai puternic după accidentare.

Reclamă 4 / 0/3

„L-am văzut și pe Ianis, nu îl mai văzusem de foarte mult timp. E bine, e în procesul de recuperare, încă e la jumătate. Arată bine, toată lumea e mulțumită. E pe drumul bun și sperăm să revină cât mai devreme și cât mai bine.

Nu uitați că a fost cel mai bun tânăr de la ei, număr 10. Nu trebuie să numărăm zilele, cum i-am zis și lui, trebuie doar să revină mai bine și mai puternic. A luat-o de la zero, a avut o accidentare foarte grea. Lucrează foarte mult”, a spus Gică Hagi, după meciul Universitatea Craiova – Farul 4-1.

Ianis Hagi, dorit de Galatasaray! Gruparea „Cim-Bom” îşi face echipă stelară

Ianis Hagi (23 ani) este dorit de Galatasaray, echipa pentru care tatăl său, Gică Hagi, a scris istorie. Internaţionalul român se află pe lista stelară de transferuri a grupării „Cim-Bom”, alături de nume precum Alexis Sanchez şi Arturo Vidal, vedetele de la Inter.

Ianis Hagi a suferit o accidentare teribilă la ligamentele genunchiului drept, în luna ianuarie. Mijlocașul român a avut nevoie de intervenție chirurgicală, în urma căreia a rămas cu o cicatrice urâtă pe partea laterală a piciorului.

Chiar dacă s-a accidentat, Ianis Hagi este urmărit de mai multe cluburi, Galatasaray fiind unul dintre ele. Turcii au avut un sezon de coşmar şi au tremurat chiar şi pentru evitarea retrogradării. Gruparea „Cim-Bom” a încheiat sezonul pe locul 13, cu 14 victorii în 38 de meciuri.

Astfel, conducerea Galatei pregăteşte o adevărată „revoluţie” pe piaţa transferurilor. Ianis Hagi, alături de Alexis Sanchez şi Arturo Vidal, se numără printre ţintele turcilor, potrivit aspor.com.tr.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal Vezi toate știrile
Citește și