Închide meniul

Cât mai durează recuperarea lui Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Hagi. Hai, România! În fiecare zi

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2022, 11:02

Cât mai durează recuperarea lui Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Hagi. Hai, România! În fiecare zi

Ianis Hagi e vedeta României și a lui Rangers

Ianis Hagi, într-un meci pentru România / Profimediaimages

  • Ianis Hagi, accidentat grav
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Gică Hagi a anunțat cât va mai dura procesul de recuperare a lui Ianis Hagi, accidentat grav la începutul anului. Fără fiul „Regelui”, Rangers a pierdut finala Europa League, cu Eintracht Frankfurt, la penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Regele” a anunțat că Hagi Jr. a ajuns la jumătatea drumului cu recuperarea. Gică Hagi e sigur că fiul său va reveni mai puternic după accidentare.

Cât mai durează recuperarea lui Ianis Hagi. Anunțul făcut de Gică Hagi

Alt nivel la finala Europa League. Mă mai duc din când în când să îmi clătesc ochii. Ne-am simțit bine două zile. L-am văzut și pe Ianis, nu îl mai văzusem de foarte mult timp. E bine, e în procesul de recuperare, încă e la jumătate. Arată bine, toată lumea e mulțumită. E pe drumul bun și sperăm să revină cât mai devreme și cât mai bine.

Reclamă

Nu uitați că a fost cel mai bun tânăr de la ei, număr 10. Nu trebuie să numărăm zilele, cum i-am zis și lui, trebuie doar să revină mai bine și mai puternic. A luat-o de la zero, a avut o accidentare foarte grea. Lucrează foarte mult”, după meciul Universitatea Craiova – Farul 4-1.

Gică Hagi și Ianis Hagi au urmărit din tribunele stadionului de la Sevilla finala Europa League dintre Rangers și Eintracht Frankfurt.

Reclamă

Cum a trăit Ianis Hagi finala Europa League

Fiul „Regelui” a stat în mijlocul fanilor lui Rangers şi a făcut mai multe poze cu aceştia. Din păcate pentru el, nu s-a putut bucura la final şi a ratat medalia de campion. Şapte meciuri a jucat mijlocaşul de 23 de ani în această ediţie din Europa League şi a marcat un gol.

În tribunele arenei din Sevilla a fost prezentă şi sora lui Ianis Hagi, Kira Hagi. Aceasta a postat un filmuleţ cu atmosfera făcută de fanii grupării din Glasgow. Clipul a fost distribuit şi de Ianis.

Întotdeauna e puțină frustrare dar, în același timp, nu poți fi mai fericit pentru colegii tăi, pentru echipă, pentru toți cei implicați în acest club. Cred că fiecare și-a jucat rolul său în această poveste.

Reclamă 4 / 0/3

Eu mi-am făcut rolul în faza grupelor. Sunt foarte fericit că, după ce m-am accidentat, echipa a jucat foarte bine în Europa și a reușit să ajungă în postura de a scrie istorie pentru acest club„, a declarat Ianis Hagi cu scurt timp înaintea fluierului de start din finala Europa League.

Hai, România! În fiecare zi. Ce meciuri transmite Antena 1 din luna iunie

Antena 1 a cumpărat drepturile pentru meciurile echipei naţionale de fotbal a României pentru următorii 6 ani. Primele partide sunt programate în luna iunie, când echipa antrenată de Edi Iordănescu dispută partidele din Nations League, într-o grupă cu Bosnia, Finlanda şi Muntenegru.

Două meciuri în luna iunie şi unul în luna septembrie din grupa 3 a Ligii B UEFA Nations League sunt programate pe Antena 1, duelurile de foc cu Bosnia în deplasare şi întâlnirea tur-retur cu Finlanda.

Programul partidelor transmise de Antena 1

7 iunie 2022, 21:45: Bosnia și Herțegovina – ROMÂNIA
11 iunie 2022, 21:45: ROMÂNIA – Finlanda
23 septembrie 2022, 21:45: Finlanda – ROMÂNIA

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro Vezi toate știrile
Pe același subiect
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia - România
Fotbal • 27 mart., 21:47
Gică Hagi a fost la baza lui Real Madrid, înainte de Columbia – România: „M-am întâlnit cu Ancelotti!”
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia - România 3-2. Ce a spus fostul internațional despre fiul „Regelui”.
AntenaPLAY • 27 mart., 19:33
Florin Prunea, „cucerit” de Ianis Hagi după Columbia – România 3-2: „Le-a dat de gândit celor de la Alaves!”