Închide meniul

Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Cuvinte uriaşe după prestaţia din Europa: „Şi-a arătat clasa”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 5 noiembrie 2021, 8:20 / Actualizat: 30 octombrie 2023, 17:19

Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Cuvinte uriaşe după prestaţia din Europa: „Şi-a arătat clasa

Ianis Hagi, lăudat de presa britanică

Profimediaimages

Ianis Hagi are Scoţia la picioare! Steven Gerrard nu a mizat de la început pe Ianis Hagi în deplasarea de la Brondby. Românul a fost introdus abia în minutul 56, dar nu a rămas dator.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi are Scoţia la picioare

A reuşit să marcheze la 20 de minute după ce a fost introdus pe teren şi le-a adus un punct celor de la Rangers în deplasare. Punct care îi menţine pe scoţieni în lupta pentru calificare. După pasa lui Ryan Kent, Ianis Hagi a adus golul egalării. La final, presa din Scoţia a avut doar cuvinte de laudă la adresa românului.

Citește și:

Ianis Hagi, cel mai bun jucător al lui Rangers

Deşi a evoluat doar în partea secundă a meciului de la Brondby, Ianis Hagi a fost socotit cel mai bun jucător al lui Rangers. Publicaţiile scoţiene The Herald și footballscotland.co.uk i-au dat nota 7 lui Ianis Hagi şi i-au lăudat prestaţia avută. „Parte din tripla modificare cu care jocul lui Rangers s-a schimbat. Inteligent cu mingea și-a arătat clasa, profitând de șansa de a egala cu o finalizare stelară”, au spus cei de la herald.scotland.com despre fotbalistul român.

Ce a spus românul la finalul meciului

Ianis Hagi a avut un mesaj dur coechipierilor săi, la finalul partidei, fiind nemulţumit de evoluţia unora dintre ei. ”Cred că mentalitatea noastră trebuia să fie alta, mai bună, încă de la început. Suntem Rangers și trebuia să venim aici și să încercăm să câștigăm. Nu trebuia să așteptăm până în repriza secundă să ieșim mai mult la atac”, a declarat Ianis Hagi, potrivit The Scottish Sun.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și