Închide meniul

Ianis Hagi, cifre îngrozitoare la ultimul meci pentru Rangers. "Reprezintă un motiv de îngrijorare!" Analiza dură a scoţienilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 ianuarie 2021, 16:57

Ianis Hagi, cifre îngrozitoare la ultimul meci pentru Rangers. "Reprezintă un motiv de îngrijorare!" Analiza dură a scoţienilor

Profimedia

Ianis Hagi

Ianis Hagi a jucat doar 55 de minute cu Motherwell. Jurnaliștii de la Ibrox News au realizat o analiză a evoluției românului și au ajuns la concluzia că Ianis a fost printre cei mai slabi oameni de pe teren.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, prestație dezastruoasă cu Motherwell

„Ianis Hagi i-a cucerit pe fanii lui Rangers cu câteva realizări impresionante, dar evoluția românului cu Motherwell reprezintă un motiv de îngrijorare”, au scris scoțienii.

Motherwell este pe penultimul loc în campionatul Scoției și a câștigat doar patru partide în acest sezon. Nu a mai cunoscut gustul victoriei din luna octombrie.

„Internaționalul român nu a reușit nici măcar un dribling în cele 54 de minute petrecute pe teren, a fost deposedat și a avut o singură ocazie. Hagi nu a reușit să intre în joc, iar asta se vede în cele 31 de atingeri reușite, mai puține decât oricare alt jucător din primul 11 al lui Rangers. De asemenea, a câștigat mai puțin de jumătate din dueluri, 7 din 15", au mai menționat aceștia.

Steven Gerrard l-a criticat pe Ianis Hagi

După meci, managerul lui Rangers a ținut să ridice un semnal de alarmă asupra jocului dezamăgitor al echipei. Deși nu i-a mentionat numele lui Ianis Hagi, declarația lui Gerrard a fost îndreptată către internaționalul român.

Reclamă

"A trebuit să intru puțin în ei la pauză și cred că ne-am descurcat chiar bine în a doua repriză. Cei 3 jucători din ofensivă, pe care ne bazăm să creeze ocazii, să tragă la poartă, să aducă acea magie în joc, nu au fost în meci în prima repriză. Am fost nevoit să fac o schimbare după prima parte şi să transmit un mesaj jucătorilor", a spus Gerrard după meciul cu Motherwell.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și