Închide meniul
VIDEO

Ianis Hagi, criticat de scoţieni! A fost printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers: „A părut că aleargă prin noroi”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 2 decembrie 2021, 8:44

Ianis Hagi, criticat de scoţieni! A fost printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers: „A părut că aleargă prin noroi

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Profimedia

Ianis Hagi a fost integralist în victoria lui Glasgow Rangers, scor 1-0, pe terenul celor de la Hibernian. Nu a fost însă deloc o seară reuşită pentru internaţionalul român care a fost criticat la final de către presa din Scoţia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, criticat de scoţieni

Glasgow Rangers a dominat meciul de la un capăt la altul. A avut 14 ocazii de gol, dar a tras doar patru șuturi pe poarta adversă, iar golul victoriei a venit pe finalul meciului. În minutul 85, Kemar Roofe a transformat un penalty acordat pentru un fault asupra lui Ryan Kent. Românul Ianis Hagi nu a avut o evoluţie apreciată în tricoul echipei de pe Ibrox Park. A şi fost pus la zi de presa scoţiană pentru evoluţia sa de miercuri seara.

Citește și:

Românul, printre cei mai slabi jucători ai lui Rangers

Ianis Hagi a avut o ocazie mare de gol în minutul 35. Portarul advers i-a interzis însă golul la şutul plasat cu efect, la colţul lung. Pentru evoluţia sa, mijlocașul român a primit nota 5, anunţă ibroxnews.com. Au fost însă și fotbaliştii de la Rangers care au primit nota 4. “A fost o evoluție slabă a lui Hagi, care nu a reușit să ofere prea mult prin pasele, driblingurile sau șuturile lui. Românul a părut că aleargă prin noroi uneori”, au spus jurnaliștii scoțieni.

Rangers are patru victorii consecutive în campionatul Scoției și un avans de 7 puncte față de rivala Celtic, în fruntea clasamentului. Ianis Hagi are şi el un bilanţ de trei goluri și patru pase decisive în 20 de meciuri pentru Rangers în acest sezon, în toate competițiile.

 

Reclamă

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și