Închide meniul

Ianis Hagi, detalii de ultimă oră despre revenirea pe teren: „Mă simt puternic!”. Anunţul făcut la aproape 9 luni după operaţie

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2022, 20:36

Ianis Hagi, detalii de ultimă oră despre revenirea pe teren: „Mă simt puternic!. Anunţul făcut la aproape 9 luni după operaţie

Ianis Hagi

Ianis Hagi, în timpul unui meci pentru Rangers/ Profimedia

  • Ianis Hagi, detalii despre revenirea pe teren
  • Fiul „Regelui” a fost operat în urmă cu nouă luni

Ianis Hagi a oferit detalii de ultimă oră despre revenirea pe teren. Fiul „Regelui” a mărturisit că se simte bine, la aproape nouă luni de la operaţie, însă va mai dura până va putea din nou să evolueze într-un meci oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a fost prezent la tragerea la sorţi pentru EURO U21 2023. Mijlocaşul lui Rangers a scos din urnă Spania U21, una dintre adversarele „tricolorilor” la Campiontul European, turneu ce se va desfăşura şi în ţara noastră.

Ianis Hagi, detalii de ultimă oră despre revenirea pe teren

Ianis Hagi a clarificat situţaia sa, la mai bine de 9 luni după ce a fost operat la ligamentele încrucişate. Internaţionalul român a dezvăluit că starea sa generală este una bună, însă mai are nevoie de timp pentru a se recupera complet.

Reclamă

„Sunt bine, am văzut că s-a vorbit foarte mult în aceste aproape 9 luni. Mulţi şi-au dat cu părerea unde nu se ştia. Accidentarea mea cred că a fost foarte clară de la primul episod pe care l-am postat din documentarul meu de pe reţelele de socializare. Toată lumea care cunoaşte accidentare… este o accidentare între 9 şi 12 luni. Nu s-a pus niciodată problema să revin mai devreme.

S-a vorbit foarte mult, dar nu îşi avea rostul. Eu sunt bine, încă nu am făcut 9 luni de la operaţie. Sunt pe drumul cel bun, nu este o operaţie pe termen scurt, ci pe termen lung. Nu ai cum de la săptămână la săptămână să fii din ce în ce mai bine. Sunt şi momente în care stagnezi, e parte din recuperare şi trebuie să o accepţi. E o accidentare, după părerea mea, mai mult mentală decât fizică. Sunt foarte bine mental, sunt fericit, mă simt puternic şi nu mai am mult până să îmi revin. Totul este bine!”, a declarat Ianis Hagi, după tragerea la sorţi a EURO U21 2023.

Reclamă

Ianis Hagi, prima reacţie după tragerea la sorţi a grupelor EURO U21

Ianis Hagi a avut prima reacţie după tragerea la sorţi a grupelor EURO U21, turneu final care va fi găzduit de România şi Georgia în 2023.

Fiul lui Gică Hagi a participat la tragere şi chiar el a scos din urnă Spania U21. Alături de iberici, micii tricolori mai sunt cu Ucraina şi Croaţia în Grupa B.

„Da, normal că am avut emoţii, e ceva nou pentru mine. Dar cred că am avut emoţii constructive şi cu cât a trecut timpul, cu atât m-am simţit mai bine. (Reporter: Crezi că ai avut mână bună pentru România?) Nu ştiu, cum am spus şi pe scenă, e un turneu unde cele mai bune echipe, cei mai buni jucători, sunt prezenţi. Nu cred că contează prea mult echipele, toate echipele sunt puternice.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie să joace pe teren, aşa cum au făcut-o şi generaţiile trecute. Le ţin pumnii pentru că sunt o generaţie bună.

Obiectivul lor e să fie ei uniţi, să împingă spre acelaşi obiectiv, să creadă toată lumea. Fiecare generaţie are obiectivul ei. Nu sunt acolo să ştiu ce obiectiv au, dar le urez tot bine din lume şi să facă o ţară mândră! Sunt 16 echipe, cele mai bune şi trebuie să demonstreze!„, a declarat Ianis Hagi.

“Tricolorii” mici, pregătiți de Emil Săndoi, au scăpat de 3 naționale puternice în grupele de la Euro 2023: Țările de Jos, Anglia și Italia. Cu Ianis Hagi pe teren, naţionala de tineret a României a ajuns până în semifinale la Campionatul European U21 din 2019.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: "Este impresionant"
Fotbal extern • 28 mart., 18:12
Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant”
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 28 mart., 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
"Merită Ianis Hagi să fie la EURO?" Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Echipa naţională • 28 mart., 16:22
„Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”