Închide meniul

Ianis Hagi, mesaj uriaş pentru fani după ce şi-a prelungit contractul cu Rangers: „Abia aştept să le ofer cât mai multe trofee!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 decembrie 2022, 22:31

Reclamă
Ianis Hagi, mesaj uriaş pentru fani după ce şi-a prelungit contractul cu Rangers: „Abia aştept să le ofer cât mai multe trofee!

Ianis Hagi, promisiune uriaşă pentru fani

Ianis Hagi, bucurie la finalul unui meci / Profimedia

Ianis Hagi, mesaj uriaş pentru fani după ce şi-a prelungit contractul cu Rangers. Internaţionalul român şi-a prelungit contractul cu Rangers până în 2026, deşi în acest an a fost accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi a suferit o accidentare groaznică la ligamentele genunchiului drept în luna ianuarie. De atunci a urmat o perioadă foarte dificilă de recuperare, însă lucrurile încep să reintre in normal pentru mijlocașul român. Oficialii de la Rangers au anunţat că Ianis Hagi ar putea reveni pe teren la începutul lunii februarie.

Ianis Hagi, mesaj uriaş pentru fani după ce şi-a prelungit contractul cu Rangers

„Sunt puțini jucători care au avut șansa să joace la acest club de fotbal puternic și cu atât mai puțini care au avut privilegiul de a-și reînnoi contractul. Mă simt foarte mândru că am ocazia să fac parte din acest grup și să continui la acest club de fotbal imens. Abia aștept să ofer cât mai multe trofee fanilor! Să trecem la treabă!”, a scris Ianis Hagi pe reţelele de socializare.

Ianis Hagi, anunțul pe care îl aștepta toată lumea: „Sunt în faza finală chiar acum!”

Ianis Hagi a făcut anunțul pe care îl aștepta toată lumea! Revenirea internaționalului român, pe gazon, este foarte aproape. Pe 21 ianuarie 2022, într-un meci contra celor de la Stirling, Ianis Hagi a suferit o ruptură de ligamente încrucișate, care îl ține pe „bară” de mai multă vreme.

Ianis Hagi a anunțat că recuperarea sa merge așa cum a plănuit și că, în viitorul apropiat, va revenit pe terenul de fotbal.

Reclamă

„(n.r. – Cum decurge recuperarea?) Sunt bine. Sunt în faza finală chiar acum. Lucrurile sunt chiar pe cale să se întâmple. Iau zi după zi, deoarece este foarte greu să nu mă gândesc la destinaţia finală.

Au trecut aproape 11 luni de la operaţia mea şi am avut răbdare până acum. Trebuie să am răbdare în fiecare zi şi să ascult de kinetoterapeutul meu şi sper să revin cât mai curând”, a declarat Ianis Hagi pentru rangersview.co.uk.

Ianis Hagi și-a prelungit contractul cu Rangers

Oficialii lui Rangers au emis, joi, un comunicat oficial prin care au anunțat prelungirea contractului lui Ianis Hagi până în 2026.

Reclamă 4 / 0/3

„Clubul Rangers e încântat să anunţe că internaţionalul român Ianis Hagi şi-a prelungit contractul”, se arată în comunicatul emis de Rangers.

„Istoria pe care o are acest club te împinge în fiecare zi, pe teren și în afara terenului, să fii un jucător mai bun și o persoană mai bună.

Îmi place să cred că am lăsat ceva în urma mea și le-am oferit amintiri foarte bune fanilor, dar încă simt că nu am făcut tot ce îmi doresc. Mai am o mulțime de lucruri de arătat și de oferit acestui extraordinar grup de oameni de la Rangers, precum și fanilor. Abia aștept să revin!”, a spus Ianis Hagi, pentru site-ul oficial al lui Rangers.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” Vezi toate știrile
Citește și