Închide meniul

Ianis Hagi, moment incredibil cu Steven Gerrard la Rangers: „S-a lăsat o linişte incredibilă. A câştigat în ochii tuturor”

Alex Masgras Publicat: 4 octombrie 2023, 16:56

Reclamă
Ianis Hagi, moment incredibil cu Steven Gerrard la Rangers: „S-a lăsat o linişte incredibilă. A câştigat în ochii tuturor

Ianis Hagi, moment incredibil cu Steven Gerrard la Rangers

Steven Gerrard şi Ianis Hagi, după ce Rangers a câştigat titlul în Scoţia / Profimedia

Ianis Hagi a dezvăluit un moment incredibil cu Steven Gerrard. Fostul căpitan al lui Liverpool l-a antrenat pe internaţionalul român la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Între timp, Steven Gerrard a ajuns la Aston Villa, acolo unde nu a reuşit, fiind acum antrenor în Arabia Saudită, în timp ce Ianis Hagi a fost împrumutat de scoţieni în La Liga, la Deportivo Alaves.

Ianis Hagi, moment incredibil cu Steven Gerrard la Rangers

Sub comanda lui Steven Gerrard, Ianis Hagi a avut prestaţii foarte bune în sezonul în care Rangers a cucerit titlul de campioană. Internaţionalul român a dezvăluit un episod fantastic cu fostul căpitan al lui Liverpool, în timpul unui derby cu Celtic.

Ianis Hagi nu a fost titularizat, dar a fost introdus la pauză, iar echipa lui Steven Gerrard s-a impus cu 1-0. La final, „Stevie G” i-a cerut scuze lui Ianis pentru decizia de a nu îl titulariza în faţa întregii echipe:

„În sezonul când am câștigat titlul de campion în Scoția, am fost titular probabil în 90% din meciuri de la începutul anului, până spre luna noiembrie. Tot jucând din 3 în 3 zile, e obligatoriu să rotești jucătorii, era inevitabil, e un dat în ritmul de acolo, dacă sunt câțiva jucători care nu se odihnesc, iar aceia ulterior simt efectele. Așa că, în noiembrie, a venit rândul meu. Coechipierul care m-a înlocuit în echipa de start, intră și marchează la foc automat. Pierd locul de titular! A înscris vreo 8 goluri în 6 meciuri! Ceva incredibil! Peste o lună, în decembrie, vine rândul meu la titularizare. Intru, marchez, joc bine, lună câștigată de mine. Luna noiembrie, câștigată de el. Pe 2 ianuarie, Rangers-Celtic.

Reclamă

Mă așteptam să joc eu, că decembrie fusese luna mea! Eram în formă! Mă cheamă Steven Gerrard în birou, cu o zi înainte de marele meci. Ianis, mâine nu ești titular, de o lună și ceva mă gândesc la acest meci, am pregătit un plan… Am tăcut. M-a întrebat cum mă simt. I-am spus că mă așteptam să joc, dar respect decizia. Ok, să fii pregătit mâine, că dacă nu iese planul gândit de mine, tu vei fi prima schimbare!

Ianis Hagi, despre Steven Gerrard: „De la respectul imens am ajuns la starea în care aș fi murit pentru el pe teren”

Jucăm acasă, nu mai trebuie să spun ce înseamnă Rangers-Celtic, iar prima repriză jucăm tare slab. La pauză, prima schimbare, intru eu. Câștigăm derby-ul cu 1-0. Mergem la vestiare. Intră Steven Gerrard. Primul lucru pe care l-a spus când a deschis gura, în fața tuturor jucătorilor, a staff-ului, a celor din club care erau pe acolo: Ianis, îmi cer scuze pentru decizia luată, a fost nemeritată, trebuia să joci titular, am greșit și îmi asum asta, tu ai fost profesionist, ai intrat, ai decis jocul.

S-a lăsat o liniște incredibilă. Steven Gerrard, care fusese un jucător uriaș, care era antrenorul lui Rangers, spune asta după o victorie cu Celtic, înainte de orice felicitări. Și cui? Cine eram eu? Eram înainte oricăror performanțe în Scoția, ce demonstrasem până atunci, ce câștigasem? Eram vreun Balon de Aur? De la respectul enorm pe care îl aveam pentru el, am simțit atunci că orice mi-ar cere ca antrenor, absolut orice, aș putea face! De la respectul imens am ajuns la starea în care aș fi murit pentru el pe teren! Pentru că mi-a arătat că înainte de nume, de glorie, de statut, e un mare om! Gândește-te că putea să-mi spună cuvintele astea în privat, dar a ales tocmai acel moment, de față cu toată lumea, și a câștigat în ochii tuturor!”, a declarat Ianis Hagi, la prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipele de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră Vezi toate știrile
Citește și