Închide meniul
Foto

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 iulie 2023, 22:17

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A! Anunţul făcut de Gazzetta dello Sport

Ianis Hagi ar putea ajunge la Lecce

Foto: Profimedia

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A. Jurnaliştii de la Gazzetta dello Sport au anunţat că internaţional român ar putea ajunge la Lecce, sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers în această vară. Italienii susţine că antrenorul celor de la Lecce, Roberto D’Aversa îl consideră pe român o piesă importantă în sistemul pe care vrea să îl implementeze la echipă.

Ianis Hagi poate ajunge în Serie A

Ianis Hagi reprezintă unul dintre obiectivele celor de la Legge. Tânărul român va fi inclus, cu siguranță, în sistemul lui Roberto D’Aversa, 4-3-3„, au scris cei de la Gazzetta dello Sport.

Salariul lui Ianis Hagi a fost făcut public. Fotbalistul câștigă o sumă impresionantă

Salariul mijlocașului român a fost făcut public de către jurnaliștii din Scoția. Potrivit acestora, internaționalul câștigă suma de 1,092,000 de lire sterline pe an. Conform sursei menționate anterior, cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Rangers este Connor Goldson, care încasează suma de 1.924.000 de lire sterline pe sezon.

În sezonul trecut, mijlocașul român a jucat în 11 partide și a reușit să marcheze de 4 ori. Chiar dacă a jucat foarte puțin pentru echipa de pe Ibrox Stadium, Ianis a fost convocat de către Edi Iordănescu la echipa națională, pentru acțiunea din luna iunie. În cadrul acestei acțiuni, România a obținut două remize, cu Kosovo, 0-0 și cu Elveția, 2-2.

Reclamă

Acesta a fost folosit de către Edi Iordănescu în ambele partide. Ianis a jucat 5 minute cu Kosovo și 56 de minute cu Elveția. În partida de la Lucerna mijlocașul nu a ieșit prea mult în evidență și a fost schimbat cu Valentin Mihăilă, care a reușit să întoarcă soarta meciului, de la 2-0 pentru elvețieni, la 2-2.

În prezent, Ianis Hagi este cotat la 4 milioane de euro, de către site-ul de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, mijlocașul a mai jucat pentru Viitorul Constanța, Fiorentina, și KRC Genk.

Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă! A cerut-o în căsătorie pe Elena Tănase

Ianis Hagi se pregăteşte de nuntă. Fiul lui Gică Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena Tănase. Mijlocaşul lui Rangers a făcut pasul cel mare în Paris, „oraşul iubirii”.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 24 de ani, Ianis Hagi trăieşte o frumoasă poveste de iubire cu o tânără studentă din Constanţa, de origine aromână. Încă de la începutul anului s-a vehiculat că fiul „Regelui” s-a logodit cu Elena, care este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS).

Ianis Hagi anunţase la începutul acestui an că vrea să îşi întemeieze o familie, dar s-a ferit să ofere mai multe detalii despre iubita lui.

Relaţia mea îmi place să o am privată, pentru că aşa îmi place să o am zi de zi. Relaţia noastră este atât de frumoasă încât ne bucurăm de ea.

Cred că este cel mai frumos lucru de pe lume să ai o familie. Îţi doreşti ca la un moment dat să ai familie, să te căsătoreşti, să ai copii, să ştii că toată familia depinde de tine.

Cu siguranţă îmi voi dori în viitor o familie, dar o iau pas cu pas. Când vine momentul potrivit ştii când e„, a spus Ianis Hagi, în luna februarie, la Pro Arena.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și