Închide meniul

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers: „Nu mai are vârsta să stea pe bancă!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 20 august 2023, 19:33

Reclamă
Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers: „Nu mai are vârsta să stea pe bancă!

Ianis Hagi, sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Ianis Hagi, în tricoul lui Rangers / Profimedia

Ianis Hagi a fost sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers. Totul după ce mijlocaşul în vârstă de 24 de ani a ajuns rezervă la echipa din Scoţia. Fiul lui Gică Hagi nu a fost titular în niciun meci din acest sezon.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Craioveanu i-a transmis lui Ianis să nu mai stea pe gânduri şi să ceară să fie lăsat să plece în această perioadă de mercato. Fostul internaţional e convins că Ianis nu mai poate accepta să fie lăsat pe bancă.

Ianis Hagi este sfătuit să plece de urgenţă de la Rangers

Fostul atacant se teme pentru cariera lui Ianis Hagi şi e sigur că acesta nu va mai avea viitor la Rangers.

Aș pleca în locul lui. E tânăr, are tot viitorul în față. Eu aș căuta o echipă la care să mă simt din nou fotbalist. Acolo nu joacă. Nu mai are vârsta să stea pe bancă. Eu am avut această problemă la Real Sociedad și am plecat. Asta cred că trebuie să facă Ianis”, a declarat Gică Craioveanu la digisport.ro.

Ilie Dumitrescu nu i-a dat dreptate lui Craioveanu şi anunţă că fiul „Regelui” Hagi trebuie să demonstreze că merită să fie titular la Rangers.

Reclamă

Trebuie să lupte pentru locul de titular. O să vină momentul ăla în care o să-i demonstreze (n.r.- antrenorului). Extrema dreaptă a dat 7 centrări, toate s-au dus la corner, în partea cealaltă. M-am enervat. Trebuie să se pregătească 100%. A spus că nu e fericit să nu joacă, dar a avut respect pentru antrenor”, a anunţat Ilie Dumitrescu.

Ianis Hagi a răbufnit după ce a devenit rezervă la Rangers

După victoria celor de la Rangers din Cupa Ligii, în care Ianis Hagi a jucat doar 33 de minute, internaţionalul român a susţinut o conferinţă de presă în care a avut un discurs fără precedent.

Ianis Hagi a recunoscut că este dezamăgit de situaţia în care se află şi, deşi nu este de acord cu deciziile luate de antrenorul Michael Beale în ceea ce îl priveşte, le respectă. După ce s-a refăcut după accidentare, Ianis Hagi nu a reuşit să se mai impună în prima echipă de la Rangers. Ianis Hagi ar putea pleca în aceste condiţii de la Rangers.

Reclamă 4 / 0/3

Oamenii se așteaptă să creez și să creez haos în apărarea adversă, atacuri ofensive, știu ce trebuie să fac.

Cred că fiecare fotbalist își dorește să joace, în mod clar sunt dezamăgit de situația în care mă aflu, dar știți, respect deciziile, nu înseamnă că sunt de acord cu ele, dar le respect. E antrenorul acestui club, sunt un băiat simplu, iubesc fotbalul. Mă antrenez zilnic la 100%, vin după o accidentare de un an, știu cine sunt, îmi cunosc istoria la acest club, ce am făcut, vreau doar să joc fotbal.

Nu sunt în poziția de a demonstra ceva cuiva, știu cine sunt ca jucător, știu ce am făcut aici când am jucat, ce am câștigat la acest club, atât trofee individuale cât și colective. Așa cum am spus sunt doar un băiat simplu, iubesc să joc fotbal, asta am făcut încă de când am început să merg, sunt fericit să fiu pe teren, să joc.

Nu m-am simțit niciodată mai bine. Vreau să mă bucur de fotbal”, a spus Ianis Hagi.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:28 „Voi discuta și cu alt club!” Dani Coman nu s-a înțeles încă cu CFR Cluj! Anunțul care îi dă fiori lui Neluțu Varga 17:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 mai 2024 17:18 FotoValentin Ceaușescu, apariție de senzație la petrecerea generației „Steaua 1986”. Cum a ajuns să arate la 76 de ani 17:09 FotoRivalele celebre ale Simonei Halep s-au întâlnit la Met Gala! Reacţia surprinzătoare a Mariei Sharapova: „Unde e Serena?” 16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni Vezi toate știrile
Citește și