Închide meniul
VIDEO

Imagini de senzaţie! Raphael Varane, prezentat la Manchester United. Superstarul francez a fost ovaţionat de 72.000 de fani pe Old Trafford

Dragoș Vasile Publicat: 14 august 2021, 18:31

Imagini de senzaţie! Raphael Varane, prezentat la Manchester United. Superstarul francez a fost ovaţionat de 72.000 de fani pe Old Trafford

Raphael Varane

Profimedia

  • Raphael Varane, prezentat la Manchester United
  • Superstarul francez a fost ovaţionat de 72.000 de fani pe Old Trafford

Raphael Varane, prezentat la Manchester United! Superstarul francez a fost ovaţionat de 72.000 de fani pe Old Trafford

Aşteptarea a luat sfârşit pentru fanii lui Manchester United. Înaintea meciului cu Leeds, Raphael Varane a fost prezentat pe Old Trafford. Campionul mondial transferat de la Real Madrid a fost ovaţionat de aproximativ 72.000 de fani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, Varane este cotat la 70 de milioane de euro. Doar 45 de milioane de euro au plătit „diavolii” pentru serviciile fundaşului.

Reclamă

De-a lungul perioadei petrecute la Real Madrid, fundaşul a cucerit de patru ori Liga Campionilor, 3 Supercupe ale Europei, 4 campionate mondiale ale cluburilor, 3 titluri în La Liga, o Cupă a Spaniei şi 3 Supercupe ale Spaniei.

Reclamă

Manchester United – Leeds 5-1 | Paul Pogba a dat recital și a oferit 4 pase decisive. Bruno Fernandes, magic în prima etapă

Paul Pogba a dat recital și a oferit 4 pase decisive în meciul Manchester United – Leeds, scor 5-1, din prima etapă a noului sezon din Premier League.

Francezul a fost într-o zi de grație și a făcut show pe Old Trafford. Recitalul și l-a început în minutul 30, când l-a servit ideal pe Bruno Fernandes. Ayling a restabilit egalitatea imediat după pauză, cu un șut năprasnic, dar bucuria oaspeților a fost de scurtă durată. „Diavolii” conduceau cu 3-1 după numai șase minute, când Pogba a reușit câte un un assist pentru Greenwood și Bruno Fernandes.

Portughezul a fost magic și a reușit hat-trick-ul, în minutul 60. Din sezonul 1977-1978 nu mai marcase un jucător al lui United trei goluri în prima etapă.

Reclamă 4 / 0/3

Pogba a fost totuși eroul de pe „Teatrul Viselor”. I-a oferit o pasă decisivă și lui Fred (68), a patra din această partidă. A devenit primul jucător al lui United care obține o astfel de performanță și al 7-lea din istoria Premier League. Pogba a oferit numai 3 assist-uri în cele 26 de meciuri jucate în sezonul trecut.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Atletico - Barcelona
Fotbal extern • 17 mart., 23:58
Atletico Madrid – Barcelona 0-3! Manchester United s-a calificat în semifinalele FA Cup după 4-3 cu Liverpool
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United
Premier League • 3 mart., 22:27
Manchester City, victorie uriaşă în derby-ul cu Manchester United! Napoli – Juventus 2-1. Spectacol în Europa
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City - Manchester United
Premier League • 3 mart., 18:45
Erling Haaland, ratarea carierei, în Manchester City – Manchester United. Cum a trimis din 2 metri
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United
Premier League • 21 feb., 9:25
Jim Ratcliffe a preluat 27,7% din Manchester United. O nouă eră în Premier League
Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid
La Liga • 29 ian., 12:22
Horaţiu Moldovan, şansă uriaşă la Atletico Madrid! Jan Oblak este dorit de un „gigant” din Premier League