Închide meniul
VIDEO

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz! Fiul său a fost omul meciului Columbia – Brazilia

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 17 noiembrie 2023, 10:13

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz! Fiul său a fost omul meciului Columbia – Brazilia

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz

Luis Diaz, în timpul meciului Columbia - Brazilia / Profimedia

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz! Starul lui Liverpool a fost omul meciului dintre Columbia şi Brazilia, câştigat de columbieni cu 2-1. Diaz a marcat ambele goluri pentru ţara sa, care a revenit de la 0-1. În tribune s-a aflat şi tatăl său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urmă cu câteva săptămâni, Luis Diaz a trecut prin momente extrem de delicate. Părinţii săi au fost răpiţi de o grupare de gherilă în Columbia. Dacă mama sa a fost eliberată rapid, tatăl jucătorului de la Liverpool a revenit acasă după 13 zile.

Imagini emoţionante cu tatăl lui Luis Diaz!

Luis Diaz a revenit în Columbia pentru prima dată de la acest eveniment nefericit şi şi-a reîntâlnit tatăl înaintea partidei cu Brazilia. În tribune a fost prezent şi tatăl acestuia, care s-a emoţionat după ce fiul său a adus de unul singur victoria în faţa Braziliei.

Oaspeţii au început foarte bine partida, deschizând scorul încă din minutul 4, prin Gabriel Martinelli. Brazilia a condus până în minutul 75, atunci când Luis Diaz a marcat primul gol. Columbia a preluat conducerea în minutul 79, reuşind în cele din urmă să câştige toate cele trei puncte.

După ce fiul său a reuşit dubla, tatăl lui Luis Diaz a fost surprins extrem de emoţionat în tribune, în timp ce sărbătorea al doilea gol al Columbiei.

Reclamă

Cu această victorie, Columbia a ajuns pe locul 3 în preliminariile din America de Sud ale Cupei Mondiale din 2026, cu 9 puncte. De partea cealaltă, Brazilia trece printr-un moment delicat, având doar 7 puncte după primele 5 partide. În ultimele 3 dueluri, brazilienii au remizat cu Venezuela, după care au pierdut meciurile cu Uruguay şi Columbia.

Pentru Columbia urmează deplasarea din Paraguay, pe 22 noiembrie, în timp ce Brazilia va primi vizita Argentinei, în aceeaşi zi.

Reclamă 4 / 0/3

Lionel Messi a strâns de gât un adversar în Argentina – Uruguay!

După 20 de minute de joc din Argentina – Uruguay, Rodrigo De Paul şi Mathias Oliveira s-au luat la ceartă, moment în care Lionel Messi, căpitanul campioanei mondiale, a decis să intervină. Starul lui Inter Miami s-a dus direct către Oliveira, pe care l-a strâns de gât.

Gestul lui Lionel Messi din minutul 20 puteau să ducă la eliminarea starului argentinian, dar acesta a scăpat ca prin minune chiar şi de un cartonaş galben.

Nervii nu i-au ajutat deloc pe oamenii lui Lionel Scaloni. În minutul 41, Ronald Araujo a încheiat seria de 751 de minute fără gol primit de naţionala Argentinei. Practic, ultimul gol marcat împotriva campioanei mondiale a fost cel al lui Kylian Mbappe din finala Cupei Mondiale din Qatar.

În minutul 87, Nicolas de la Cruz i-a pasat excelent lui Darwin Nunez, care a rămas singur cu Emiliano Martinez, atacantul lui Liverpool marcând fără emoţii.

Chiar şi în urma acestei înfrângeri, Argentina rămâne pe primul loc în preliminariile din America de Sud pentru Cupa Mondială din 2026, cu 12 puncte. Victoria o propulsează însă pe Uruguay pe locul al doilea, care a ajuns la 10 puncte.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni 12:08 Gigi Becali îl umple de bani pe Elias Charalambous, după ce FCSB a devenit campioana României: „E atât de credincios!” 11:56 FC Porto – Sporting LIVE VIDEO (22:30) în AntenaPLAY! Meciul zilei din Liga Portugal 11:38 Video„Simona Halep în acţionariat la Farul?” Stere Halep a făcut anunţul imediat după ce FCSB a devenit campioana României 11:16 Anunţul momentului în fotbalul românesc, la 12 ore după ce FCSB a cucerit titlul: „Va reveni la Steaua. Sunt discuţii” 10:47 FotoFCSB a sărbătorit pe manele titlul! Tavi Popescu, „transformat” pe dedicaţia lui Florin Tănase. Miculescu a „aruncat” cu bani! 10:21 Andre Villas-Boas este noul preşedinte de la FC Porto! A pus capăt unei domnii de peste 40 de ani 10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și