Închide meniul
VIDEO

Imagini impresionante după golul senzațional anulat gazdelor în prelungirile partidei Annecy – Toulouse, 1-2, din semifinalele Cupei Franței

Viviana Moraru Publicat: 7 aprilie 2023, 10:20

Reclamă
Imagini impresionante după golul senzațional anulat gazdelor în prelungirile partidei Annecy – Toulouse, 1-2, din semifinalele Cupei Franței

Imagini impresionante după golul senzațional anulat gazdelor în prelungirile partidei Annecy - Toulouse, 1-2, din semifinalele Cupei Franței

Jucătorii de la Annecy s-au prăbușit după meciul cu Toulouse/ Profimedia

Imagini impresionante au fost surprinse după golul anulat gazdelor, în prelungirile partidei din semifinalele Cupei Franței, Annecy – Toulouse. Moise Sahi a înscris un gol fabulos pentru gazde, însă reușita sa a fost anulată pe motiv de ofsaid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nantes – Toulouse este finala Cupei Franței din acest an. Meciul se va vedea exclusiv în AntenaPLAY, pe 29 aprilie.

Imagini impresionante după golul senzațional anulat gazdelor în prelungirile partidei Annecy – Toulouse, 1-2, din semifinalele Cupei Franței

În primul minut de prelungire, Mouanga a centrat lung către coechipierul său din atac, Moise Sahi. Acesta a preluat pe piept, și nu a stat mult pe gânduri, marcând un gol de excepție. Atacantul a marcat cu o execuție din voleu, de la mai bine de 25 de metri distanță de poartă.

Imediat după ce i-a dat pasă de gol, Mouanga s-a prăbușit pe gazon. Fundașul central a realizat că golul superb marcat de coechipierul său va fi anulat pe motiv de ofsaid. Mouanga a fost imediat consolat de portar, până când arbitrul a consultat VAR-ul.

Vezi video mai jos cu golul superb anulat lui Annecy, în prelungirile meciului cu Toulouse

Reclamă

După golul lui Annecy, s-a declanșat nebunia și în tribune. Fanii au sperat până în ultimul minut că echipa favorită poate să întoarcă soarta meciului. În cele din urmă, bucuria suporterilor a fost de scurtă durată, deoarece arbitrul a dictat imediat ofsaid.

Annecy a reprezentat surpriza plăcută a acestui sezon de Cupa Franței. Divizionara secundă a ajuns până în penultimul act al competiției, fiind eliminată de Toulouse.

Fanii lui Nantes au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei Franței

Fanii lui Nantes au invadat terenul, după calificarea în finala Cupei Franței. Canarii s-au impus cu 1-0 în fața lui Olympique Lyon și suporterii nu au mai avut răbdare la finalul partidei. Meciul a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Mii de oameni au pătruns pe gazon după fluierul de final al duelului care a dus-o pe Nantes în a doua finală de Cupa Franței consecutivă.

Jucătorii canarilor au fost surprinși pe teren și unii dintre ei au rămas pentru a sărbători alături de suporteri victoria care îi aduce la un pas de un nou trofeu al Cupei Franței.

Nantes şi Lyon sunt două dintre echipele care au câştigat în mai multe rânduri trofeul. Nantes s-a calificat în a 10-a finală de Cupa Franţei din istorie. „Canarii” îşi pot trece în cont cel de-al cincilea trofeu, în această competiţie.

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0

Viorel Moldovan a fost în mijlocul nebuniei de la Nantes – Lyon 1-0. Prima semifinală din Cupa Franţei a fost exclusiv în AntenaPLAY.

Viorel Moldovan a ajuns la Nantes în 2000 şi şi-a încheiat contractul în 2005. În 2003, Moldovan a fost împrumutat pentru câteva luni la Al Wahda. Viorel Moldovan i-a purtat noroc fostei sale echipe în semifinala din Cupa Franţei, câştigată de „canari” cu 1-0 în faţa celor de la Lyon.

”A fost ceva fantastic”, a spus Viorel Moldovan pentru prosport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” Vezi toate știrile
Citește și