Închide meniul
Video

Imaginile bucuriei cu jucătorii de la Toulouse, după ce au câştigat Cupa Franţei. Un jucător şi-a făcut selfie cu preşedintele Macron. Nantes – Toulouse 1-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 aprilie 2023, 0:49

Toulouse a câştigat Cupa Franţei

Profimedia

Imaginile bucuriei cu jucătorii de la Toulouse, după ce au câştigat Cupa Franţei. Nantes – Toulouse 1-5 a fost exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bucuria celor de la Toulouse a fost una uriaşă după ce au câştigat finala Cupei Franţei cu scorul de 5-1 în faţa celor de la Nantes. Aceştia au fost felicitaţi de preşedintele Macron în momentul în care au mers să ridice trofeul.

Imaginile bucuriei cu jucătorii de la Toulouse, după ce au câştigat Cupa Franţei

Un jucător de la Toulouse i-a cerut lui Emmanuel Macron să facă un selfie cu el, iar preşedintele Franţei a acceptat. Emmanuel Macron a  văzut partida alături de soţia sa, Brigitte Macron.

Toulouse a avut un start ca din puşcă pe Stade de France şi a condus cu 2-0 în minutul 10, prin dubla reuşită de Logan Costa, în minutele 5 şi 10. În minutul 23 Thijs Dallinga a făcut 3-0, pentru ca acelaşi Dallinga să stabilească scorul pauzei încă din minutul 31.

Nantes a marcat golul de onoare în minutul 75, prin Blas, din penalty, dar în minutul 79 Aboukhlal a restabilit diferenţa de patru goluri şi Toulouse s-a impus cu 5-1.

Video cu rezumatul partidei Nantes – Toulouse 1-5

Imagini impresionante înainte de Nantes – Toulouse 1-5, finala Cupei Franţei care a fost exclusiv în AntenaPLAY

Fanii celor două echipe au oferit un spectacol total în tribune, în momentul în care cele două echipe au intrat pe teren. Un moment copleşitor a fost şi în momentul în care cei 80 de mii de fani prezenţi pe Stade de France.
Deși Franța a fost zguduită de proteste masive, după ce reforma pensiilor a fost aprobată, Emmanuel Macron a păstrat tradiția și și-a făcut apariția la finala din Cupa Franței.
Președintele Franței i-a așteptat pe jucătorii celor două formații la vestiare, urându-le tuturor să aibă parte de un meci bun. Fotbaliștii au fost plăcut impresionați de prezența președintelui, i-au strâns mână și i-au mulțumit pentru încurajare.

Cupa Franţei, înfiinţată în 1917

Cupa Franţei a fost înfiinţată în 1917 şi la start au fost prezente echipe din fotbalul profesionist şi amator din Hexagon. Echipa cu cele mai multe trofee este PSG (14). Parizienii au pierdut şi alte cinci finale.

Reclamă

În acest top, PSG este urmată de Olympique Marseille, cu 10 trofee, Saint-Etienne (6), Lille (6) şi Monaco, Paris, Lyon şi Red Star cu câte cinci trofee.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe Vezi toate știrile
Citește și