Închide meniul

Inter – Juventus 2-0. Torinezii, la şapte puncte de primul loc! Barcelona-Bilbao 2-3, în finala Supercupei Spaniei. Liverpool – United 0-0

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 ianuarie 2021, 18:10

Inter – Juventus 2-0. Torinezii, la şapte puncte de primul loc! Barcelona-Bilbao 2-3, în finala Supercupei Spaniei. Liverpool – United 0-0

ProfimediaImages

Liverpool - Manchester United şi Inter - Juventus sunt meciurile zilei

UPDATE: Athletic Bilbao a cucerit Supercupa Spaniei! Lionel Messi a fost eliminat în prelungirile finalei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UPDATE: Barcelona – Athletic Bilbao 2-3. Bascii au reuşit să trimită meciul în prelungiri, graţie golului marcat de Villalibre în minutul 90. Inaki Williams a făcut chiar 3-2, cu o execuţie incredibilă, la vinclu!

UPDATE: Inter – Juve 2-0. Meciul s-a încheiat cu victoria gazdelor, care au urcat pe primul loc, la egalitate cu AC Milan. Juventus a rămas la şapte puncte în urma celor două echipe din Milano, dar are un meci în minus faţă de Inter.

UPDATE: Barcelona – Athletic Bilbao 2-1. Griezmann a făcut dubla. Francezul a marcat în minutul 77. El are un început de an excelent, cu 4 goluri şi 3 pase decisive, în ultimele patru partide.

Reclamă

UPDATE: Bilbao a marcat a doua oară în poarta Barcelonei, dar reuşita a fost anulată cu ajutorul reluărilor video, pe motiv de off-side.

UPDATE: Inter – Juventus 2-0! Nicolo Barella a dublat avantajul nerazzurrilor după o pasă de excepţie a lui Bastoni. Şi-a dus echipa pe primul loc în Serie A. Campionii en-titre au mari probleme!

Reclamă 4 / 0/3

UPDATE: Barcelona – Athletic Bilbao 1-1. De Marcos (42) a restabilit egalitatea la scurt timp după reluarea meciului!

UPDATE: Barcelona – Athletic Bilbao 1-0. Grizmann a deschis scorul în minutul 40, după un şut blocat al lui Lionel Messi

UPDATE: Arturo Vidal a deschis scorul în minutul 13. A marcat împotriva fostei sale echipe! Inter conduce cu 1-0 şi, la acest scor, a egalat-o la puncte pe AC Milan.

UPDATE: Lionel Messi este pe teren în finala Supercupei Spaniei, după ce a lipsit în semifinale din cauza unor probleme medicale. Messi şi Griezmann au făcut show, pe stadionul din Sevilla, înaintea partidei cu Athletic Bilbao.

UPDATE: Ronaldo a trimis în poartă, dar reuşita a fost anulată pentru off-side la Morata.

UPDATE: Inter şi Juve sunt gata pentru derby-ul din Serie A. Au fost anunţate echipele de start.

Reclamă

UPDATE: Este oficial. Lionel Messi va juca titular în finala Supercupei Spaniei. 

UPDATE: Jurgen Klopp a condus meciul cu numărul 200 în Premier League. Doar Jose Mourinho a reuşit mai multe victorii în tot atâtea partide în istoria competiţiei.

UPDATE: Meciul se termină fără niciun gol marcat. United este prima în clasament. Liverpool a rămas la trei puncte în urmă.

UPDATE: Liverpool ratează cea mai mare ocazie, prin brazilianul Thiago.

UPDATE: Liverpool şi United nu au reuşit să înscrie până la pauză. Bruno Fernandes a ratat cea mai importantă ocazie. 

UPDATE: A început derby-ul Liverpool – Manchester United, care are ca miză primul loc în Premier League!

UPDATE: Rangers s-a încurcat cu ultima clasată din Scoţia. A făcut 1-1 cu Motherwell, într-un meci în care Ianis Hagi a fost titular. Steven Gerrard l-a schimbat pe român în minutul 55 şi nu s-a ferit să îl critice la final.

Cormoranii sunt fără victorie de trei etape şi au rămas la 3 puncte în spatele eternei rivale Manchester United, iar cele două echipe au cele mai bune atacuri din Premier League (37 şi 34 de goluri marcate). 

Inter – Juventus (21:45). Derby d`Italia, la episodul 238

Juventus revine pe Meazza la puţin timp după victoria cu Milan şi are nevoie de încă un succes pentru a intra cu adevărat în lupta pentru al zecelea titlu consecutiv. Juve e la 4 puncte de Inter şi la 7 de liderul Milan, dar are şi un meci mai puţin disputat.

Aceasta va fi cea de-a 238-a întâlnire dintre cele două rivale, iar bianconerii au câştigat 108 dintre ele. Nerazzurrii s-a impus de 71 de ori, dar ultimul succes a venit cu mai mult de 4 ani în urmă, 18 septembrie 2016. 

Barcelona – Bilbao (22:00), Supercupa Spaniei

Tot în această seară se desfăşoară finala Supercupei Spaniei, între Barcelona şi Athletic Bilbao. Pentru catalani, acesta ar fi al 14-lea trofeu al Supercupei Spaniei din istorie, dar în faţa lor va fi Bilbao, echipa care a eliminat-o în semifinale pe Real Madrid.

Motherwell – Rangers. Ianis Hagi a fost titular

Ianis Hagi e anunţat titular în duelul lui Rangers cu "lanterna roşie" Motherwell. Ianis Hagi este cel mai periculos jucător de atac din campionatul Scoţiei. Asta spun cifrele unui important site de statistică şi analiză.

Modern Fitba, un site de statistică şi analiză avansată, arată că Ianis Hagi este pe primul loc în topul jucătorilor care a creat cele mai multe acţiuni periculoase în campionatul Scoţiei.

Recomandări
  • Inter, pe primul loc, alături de Milan
  • Barcelona a pierdut dramatic Supercupa Spaniei

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și