Închide meniul

Inter Milano i-a găsit înlocuitorul lui Lautaro Martinez. Pe cine vor să aducă italienii

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2020, 6:33

Inter Milano i-a găsit înlocuitorul lui Lautaro Martinez. Pe cine vor să aducă italienii

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Inter Milano i-a găsit înlocuitorul lui Lautaro Martinez. Pe cine vor să aducă italienii

Potrivit Sky Sports Italia, cele două tranzacții par realizabile, Cavani putând să ajungă pe San Siro fără vreun cost pentru că i se termină contractul în vară cu PSG. ”Nerazzuri” sunt gata să facă un atac pentru titlu în viitoarea stagiunea din Serie A, iar Cavani ar fi considerat un partener bun de atac pentru Romelu Lukaku.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cavani și Tonali pot ajunge la Inter Milano în vară

Pe lângă Cavani, Sandro Tonali ar fi o investiție pentru prezent și viitor. La doar 20 de ani, cel numit ”noul Pirlo” este cel mai bun jucător al Bresciei în actuala stagiunea și a atras atenția mai multor cluburi din Europa.

Transferul lui Tonali nu va fi unul ușor de realizat, cei de la Brescia urmând să ceară peste 40 de milioane de euro pentru tânărul mijlocaș italian. De asemenea, Inter ar putea să îl ia și pe Dries Mertens, chiar dacă acesta și-a prelungit înțelegerea cu Napoli.

Lionel Messi îl vrea pe Lautaro Martinez la Barcelona

Golgheterul din La Liga l-a lăudat pe Lautaro Martinez, care are cifre de senzație în tricoul nerazzurrilor. Lautaro are 11 goluri în această ediție din campionatul Italiei și a marcat de 5 ori în cele 6 meciuri din Champions League.

"Sunt sincer și vă spun că nu știu dacă se poartă negocieri cu el în acest moment. Nu am idee. Lautaro este un atacant impresionant, este un jucător complet: este puternic, driblează bine, marchează, știe să protejeze mingea. Dar trebuie să vedem ce se întâmpla în cele din urma cu el sau cu celelalte nume vehiculate", a declarat Lionel Messi pentru El Mundo Deportivo.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și