Închide meniul

Ioan Becali, anunț despre Dennis Man după ce atacantul s-a accidentat în meciul cu Inter. Ce se întâmplă cu românul

Cosmin Cioboată Publicat: 11 ianuarie 2023, 20:59

Reclamă
Ioan Becali, anunț despre Dennis Man după ce atacantul s-a accidentat în meciul cu Inter. Ce se întâmplă cu românul

Dennis Man s-a accidentat la Parma

Dennis Man s-a accidentat la Parma / Profimedia

Ioan Becali a făcut un anunț despre Dennis Man, după ce atacantul român s-a accidentat în meciul cu Inter. Jucătorul Parmei a fost schimbat în minutul 24 al partidei din Cupa Italiei, câștigată de „nerazzurri” după prelungiri, scor 2-1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a început ca titular duelul de pe Giuseppe Meazza, însă n-a prins pauza pe teren.

Ioan Becali, anunț despre Dennis Man după ce atacantul s-a accidentat în meciul cu Inter

Dennis Man a suferit o întindere la coapsa dreaptă și a cerut să fie schimbat. În locul internaționalului român, la Parma a intrat Stanko Juric, care a reușit să deschidă scorul în minutul 38.

Ioan Becali a oferit ultimele detalii despre starea lui Dennis Man.

„Dennis Man s-a accidentat, are o întindere ușoară. Păcat că Parma a pierdut în prelungiri. Mihăilă e refăcut și joacă. Sper ca Man să revină cât mai repede”, a spus Ioan Becali, pentru digisport.ro.

Reclamă

Valentin Mihăilă, celălalt român de la Parma, a fost aruncat în luptă în minutul 81, dar n-a reușit să-și pună amprenta asupra jocului. Inter a restabilit egalitatea în minutul 88 și a trimis meciul în prelungiri.

Acerbi a dat lovitura în minutul 110 și a calificat formația lui Simone Inzaghi în sferturile de finală ale Cupei Italiei.

Ioan Becali, categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma

Ioan Becali este categoric în privința situației lui Dennis Man la Parma! Fostul impresar a vorbit recent, în exclusivitate pentru Antena Sport, despre fosta „extremă” de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Ioan Becali susține că Dennis Man se simte foarte bine la Parma, însă oscilațiile de formă pe care le are internaționalul român sunt cauzate de prestațiile echipei, care nu reușește să țină de rezultat atunci când conduce.

„Dennis Man este foarte bine. Mi se pare că are patru goluri, are vreo două-trei assist-uri. Dar are oscilația asta, ca și echipa. Joacă bine, extraordinar, conduce cu 2-0, după care sunt egalați.

Cu două puncte erau și ei acolo sus, pentru că în Divizia B mai sunt 20 de meciuri, mai sunt 60 de puncte în joc. Vă dați seama că și primele clasate vor pierde meciuri. Și va fi o luptă crâncenă până la sfârșitul campionatului”, a declarat Giovanni Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB! Anunțul lui Ioan Becali

Deian Sorescu s-a înţeles cu FCSB. În cursul zilei de miercuri, Ioan Becali a anunţat că mai lipseşte doar acceptul polonezilor de la Rakow pentru ca mijlocaşul de 25 de ani să ajungă la echipa lui Gigi Becali.

Finanţatorul roş-albaştrilor a ajuns la un acord cu jucătorul, pentru un împrumut până la finalul sezonului, dar şi cu opţiunea unui transfer definitiv la vară.

„Steaua îl vrea, s-a pus de acord cu el. Aşteptăm un răspuns de la polonezi, nimic mai mult”, a spus Ioan Becali, pentru Antena Sport.

Jucătorul de 25 de ani doreşte să revină în Liga 1, chiar şi la rivala lui Dinamo, echipă pentru care a evoluat în perioada 2018-2022. Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Elena Zaharia joacă ACUM, în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” Vezi toate știrile
Citește și