Închide meniul

Ioan Becali, detalii de la negocierile cu Real Madrid pentru despărţirea de Hagi! "Am bătut cu pumnul în masă. I-am spus că nu suntem ţigani"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2020, 15:22

Ioan Becali, detalii de la negocierile cu Real Madrid pentru despărţirea de Hagi! "Am bătut cu pumnul în masă. I-am spus că nu suntem ţigani"

Getty Images

Gică Hagi a plecat de la Real Madrid, la Brescia

"Era Mendoza preşedinte, a venit acea propunere a lui Brescia, trei-patru români, antrenorul, Corioni preşedinte, prieten de-al meu, hai să mergem, să schimbăm aerul. Nu că Gică nu făcuse bine acolo, făcuse chiar foarte bine, dar era puţin marginalizat, era o cloacă acolo, o gaşcă de 5-6 jucători, şi am bătut cu pumnul în masă că vrem să plecăm.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Până la urmă, Mendoza s-a calmat, i-am spus că noi nu suntem ţigani, că suntem români mai d-ăştia aşa, că stau în Germania, că am şi cetăţenie germană. Cluburile au tratat şi Hagi a ajuns la Brescia. La Brescia, unde n-a avut rezultate excepţionale, dar a făcut o pregătire pe care ne-a demonstrat-o la Mondialul din America", a spus Becali, într-un interviu acordat pentru canalul de Youtube al lui Robert Niţă. 

Cum l-a convins Lucescu pe Gică Hagi să plece de la Real Madrid

Mircea Lucescu a dezvăluit că, în 1992, a fost pe Santiago Bernabeu pentru a-l convinge pe Hagi să vină la Brescia. Real Madrid juca atunci cu Torino, iar mijlocașul galacticilor contribuia la succesul cu 2-1. Românul a înscris golul de 1-1, în manșa tur a semifinalelor Cupei UEFA.

"Am fost să îl văd în meciul dintre Real Madrid și Torino, în Cupa UEFA. Atunci am reușit să îl conving. A acceptat și am avut un sezon grozav alături de el. Era o echipă românească a Bresciei, din care făceau parte patru jucători (Lupu, Sabău, Răducioiu și Hagi).

Atunci toate echipele aveau 'colinii'… AC Milan avea olandezi, iar Inter avea germani. În acei ani întreaga lume era concentrată la fotbalul italian. Era cel mai frumos din lume, locul în care jucau cei mai buni jucători!", a declarat Mircea Lucescu la Radio Musica Television.

Reclamă

În cei doi ani petrecuți în Serie A, la "Brescia Romena", Regele a înscris 18 goluri în 70 de meciuri.
 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și