Închide meniul

Ionuț Radu ar putea ajunge în Franța, după ce a fost pus pe lista neagră de Cremonese

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 5 ianuarie 2023, 11:12

Ionuț Radu ar putea ajunge în Franța, după ce a fost pus pe lista neagră de Cremonese

Ionuț Radu este dorit în Ligue 1

Profimedia

Ionuț Radu ar putea ajunge în Franța, după ce a fost pus pe lista neagră de Cremonese. Portarul român este dorit de FC Lorient, formație care ocupă locul 6 în Ligue 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După numai jumătate de sezon la Cremonese, italienii nu vor să-l mai păstreze pe internaționalul român. Nesiguranța oferită de Radu în anumite meciuri i-a făcut pe italieni să renunțe la serviciile sale.

Ionuț Radu ar putea ajunge în Franța, după ce a fost pus pe lista neagră de Cremonese

Nici norocul nu a fost de partea lui Ionuț Radu. După accidentarea suferită la cot, Cremonese l-a titularizat pe Marco Carnesecchi, iar italianul și-a făcut bine treaba. Astfel, goalkeeper-ul român este nevoit din nou să își găsească echipă.

Conform presei din Italia, FC Lorient, ocupanta locului 6 din Ligue 11, este interesată de serviciile lui Radu. Varianta cea mai probabilă este un eventual împrumut până la finalul sezonului. Dacă românul va impresiona în Franța, atunci Lorient îl va păstra în lot și din sezonul viitor.

În cele 9 meciuri de Serie A în care a apărat poarta lui Cremonese în acest sezon, Ionuț Radu a încasat 19 goluri.

Reclamă

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu, primii în topul celor mai slabi portari din Serie A

Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu ocupă primele două locuri în topul celor mai slabi portari din Serie A. Clasamentul a fost întocmit de o publicaţie din Italia, care le-a acordat note celor doi români pentru prestaţiile din actualul sezon.

Ciprian Tătăruşanu a devenit titular la AC Milan, după accidentarea francezului Mike Maignan. De cealaltă parte, Ionuţ Radu evolueză la Cremonese, echipă care se zbate pe ultimele locuri din Serie A.

Jurnaliştii de la Calcio Mercato nu i-au iertat pe Ciprian Tătăruşanu şi Ionuţ Radu. Italienii notează faptul că cei doi portari români au avut evoluţii modeste la AC Milan, respectiv Cremonese, după prima jumătate a sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

„Efectul absenței lui Maignan se resimte în acest clasament, întrucât primul loc este ocupat, în mod surprinzător, chiar de către înlocuitorul lui. Este vis sau realitate?

Românul a încasat 7 goluri în 8 meciuri. Paradoxal, conform cifrelor, s-a descurcat chiar mai bine decât titularul de drept”, notează sursa citată mai sus.

Jurnaliştii din Peninsulă nu l-au uitat nici pe Ionuţ Radu, şi îl asociază cu o plecare de la Cremonese, după startul dezastruos de sezon al echipei.

„Câteva greșeli pentru echipa lui, amplificate de cea recentă din tricoul lui Inter, plus câteva parade bune.

A avut și ghinion: accidentarea din meciul cu Napoli. Cele 19 goluri încasate până acum au înclinat balanța către o despărțire de Cremonese. Pentru că, în acest moment, cine îl va mai putea scoate din poartă pe Carnesecchi?”, au mai notat cei de la calciomercato.com.

Topul celor mai slabi portari din Serie A este completat de goalkeeper-ul lui Atalanta, Musso, cel de la Bologna, Skorupski, pe locul cinci fiind portarul lui Sassuolo, Consigli.

Reclamă
Recomandări
  • Ionuț Radu ar putea ajunge în Franța, la FC Lorient
  • Cremonese vrea să renunțe la portarul român

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și