Închide meniul

Ionuţ Radu nu vrea să plece de la Inter! Portarul român, pregătit să se lupte pentru titularizare cu Handanovic. Anunţul făcut de presa din Italia

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 21 iulie 2021, 17:15

Ionuţ Radu nu vrea să plece de la Inter! Portarul român, pregătit să se lupte pentru titularizare cu Handanovic. Anunţul făcut de presa din Italia

Ionuţ Radu, portarul lui Inter

Ionuţ Radu, portarul lui Inter / ProfimediaImages

Ionuţ Radu nu vrea să plece de la Inter! Portarul român, pregătit să se lupte pentru titularizare cu Handanovic

Ionuţ Radu a primit oferte pe bandă rulantă, însă niciuna nu l-a mulţumit. Hellas Verona, Udinese, Empoli şi Real Sociedad au vrut să îl transfere, dar portarul român a spus „pas”, anunţă linterista.it.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sursa citată scrie că salariul acestuia, care se apropie de 2 milioane de euro pe sezon, este o mare problemă, dar şi ambiţia goalkeeper-ului, care vrea cu orice preţ să se lupte pentru titularizare cu veteranul Handanovic.

Ionuţ Radu a câştigat titlul cu Inter sezonul trecut. Radu a intrat la pauza partidei cu Sampdoria în etapa a 35-a (5-1 pentru Inter) și a jucat tot meciul cu Roma în etapa a 36-a (3-1 pentru Inter). Au fost singurele minute bifate de român în sezonul trecut.

Revenit vara trecută pe Meazza, Radu n-a bifat nicio apariție până când Inter și-a asigurat matematic titlul. Ultimul său meci a fost pe 9 ianuarie 2020. La sfârșitul lui 2019, Radu avea o cotă de 15 milioane de euro. Ionuț Radu a ajuns să valoreze în prezent 6 milioane de euro.

Ionuţ Radu, eroul celor de la Inter Milano în amicalul cu Lugano. Românul a apărat două lovituri de departajare

Ionuţ Radu a fost rezervă la Inter, el intrând pe teren în minutul 61. După 90 de minute de joc, scorul era 2-2, astfel că s-a trecut la lovituri de departajare.

Reclamă

Inter Milano s-a impus cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare. Ionuţ Radu a apărat loviturile lui Guidotti şi Covilo. Chiar şi aşa, presa din Italia a dezvăluit că Ionuţ Radu are şanse mici să rămână la Inter, mai ales după transferul lui Alex Cordaz. Inter a folosit pentru prima dată noul echipament.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și