Închide meniul

Ionuț Radu, titular în Marseille – Auxerre 2-1! Portarul român a încasat două goluri în două minute. Ce notă i-au acordat francezii

Sebastian Cristian Publicat: 1 mai 2023, 11:34

Ionuț Radu, titular în Marseille – Auxerre 2-1! Portarul român a încasat două goluri în două minute. Ce notă i-au acordat francezii

Ionuț Radu, titular în Marseille - Auxerre 2-1

Foto: Profimedia

  • Ionuț Radu, titular în Marseille – Auxerre 2-1
  • Portarul român a încasat două goluri în două minute

Ionuț Radu a fost titular în Marseille – Auxerre 2-1! Portarul român a încasat două goluri în două minute de la starurile lui OM, însă a avut și câteva intervenții foarte bune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deși a pierdut, Auxerre rămâne deasupra locurilor care duce în Ligue 2. Echipa se clasează pe locul 14, cu 33 de puncte obținute în tot atâtea meciuri.

Ionuț Radu, titular în Marseille – Auxerre 2-1! Portarul român a încasat două goluri în două minute. Ce notă i-au acordat francezii

Auxerre a început foarte bine meciul de pe Stade Velodrome, iar Birama Toure a deschis scorul în minutul 33. Gazdele nu au renunțat însă, iar forcing-ul a dat roade. Cengiz Under și Alexis Sanchez l-au învins pe Ionuț Radu, în minutul 75, respectiv minutul 77.

Reclamă

Jurnaliștii de la L’Équipe i-au acordat nota 5 portarului român, în timp ce footmercato.net l-a notat cu 6, a doua cea mai mare notă de la Auxerre.

„Portarul român și-a reconfirmat forma bună din acest moment. Atent și vigilent la șuturile lui Marseille din prima repriză, a trimis și fiori după ce degajările sae au ajuns în careul advers. Cu toate astea, la corner, a ezitat prea mult uneori, neștiind când să intervină și când să rămână pe linia porții.

Reclamă

A avut o intervenție excepțională în fața lui Tavres, înainte de a se prăbuși din nou, prima dată la șutul pe sus al lui Under, apoi la lovitura pe jos trimisă de Sanchez, unde ar fi putut să se descurce mai bine”, au scris jurnaliștii francezi.

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea lui Rangers cu Celtic! Presa din Scoţia, anunţ categoric după meci: „Va fi o reconstrucţie majoră!”

Ianis Hagi a jucat doar şapte minute în înfrângerea suferită de Rangers cu marea rivală Celtic, scor 0-1. Imediat după meci, presa din Scoţia a anunţat faptul că ultima înfrângere suferită va cântări enorm, iar la trupa de pe Ibrox vor exista schimbări majore la finalul sezonului.

Ianis Hagi şi-a revenit în luna februarie din accidentarea care l-a ţinut departe de teren timp de mai bine de un an. Fiul „Regelui” nu bifează prea multe minute de la revenirea pe teren, fiind în majoritatea meciurilor rezervă.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi a început duelul cu Celtic ca rezervă. Micheal Beale, antrenorul lui Rangers, l-a trimis în teren pe internaţionalul român în minutul 83, înlocuindu-l pe Morelos.

Fiul „Regelui” nu s-a remarcat pe teren, iar Rangers a pierdut derby-ul cu Celtic cu 0-1, fiind astfel eliminată din semifinalele Cupei Scoţiei.

La finalul partidei, jurnaliştii din Scoţia au criticat jocul echipei lui Michael Beale. Aceştia sunt de părere că la finalul sezonului, mai mulţi jucători vor pleca de pe Ibrox, fiind nevoie de un suflu pozitiv la echipă.

“Unii jucători luptă pentru viitorul lor la echipă, asta e clar. Este o mare greutate și o mare responsabilitate să porți tricoul lui Rangers. Eșecul de astăzi doare foarte mult, dar problemele noastră nu sunt de astăzi, așa a fost pe durata întregului sezon.

Va fi o reconstrucție majoră în vară, una dintre cele mai importante din istoria clubului. Suporterii se așteaptă să progresăm și, de aceea, sunt necesare mai multe mutări în vară. Pentru fanii noștri a fost un sezon oribil și trebuie să ne revanșăm”, notează cei de la rangersview.co.uk.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Echipa naţională • 19 mart., 10:00
Vestea proastă pe care a primit-o Ionuţ Radu, cu 3 luni înainte de startul EURO 2024!
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz
Ligue 1 • 1 feb., 16:46
Ladislau Boloni îl vrea pe Ionuț Radu la Metz! Portarul a ratat transferul în Arabia Saudită, după ce le-a cerut o avere șeicilor
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită
Fotbal extern • 28 ian., 13:10
Ionuț Radu pleacă din Premier League și va apăra în Arabia Saudită! Oficialii lui Inter s-au înțeles cu șeicii
Inter negociază transferul lui Ionuț Radu
Fotbal extern • 26 ian., 21:27
Inter negociază transferul lui Ionuț Radu! Portarul român se poate duela cu vedetele din Arabia Saudită
Ionuţ Radu, în timpul unui meci
Ligue 1 • 16 ian., 14:07
Ionuţ Radu, pe lista unei echipe de top din Ligue 1! Portarul român se poate bate la titlu în Franţa