Închide meniul

„Îți iei adio de la echipa națională!” Helmut Duckadam, reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu pleacă în China: „Probabil că nu mai este un obiectiv!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 27 ianuarie 2022, 14:39

„Îți iei adio de la echipa națională! Helmut Duckadam, reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu pleacă în China: „Probabil că nu mai este un obiectiv!

Helmut Duckadam, reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu pleacă în China

Profimedia

Helmut Duckadam, reacţie dură după ce a aflat că Nicolae Stanciu pleacă în China

„Din păcate pentru Edi, are deja două nume care pare că nu vor mai face parte, cel puțin la început, din echipa națională. Mă refer la Ianis Hagi, care e accidentat, și la Stanciu, dacă va pleca în China. Probabil că echipa națională nu mai este un obiectiv pentru Stanciu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Chiar acum am citit că mai trebuie să facă vizita medicală și pleacă în China. Dacă lotul are 4 zile la dispoziție, o zi și jumătate o face pe drum din China, deci nu știu cine va putea să meargă să-l urmărească. În momentul în care alegi să joci în Arabia Saudită, China sau SUA, practic îți iei adio de la echipa națională. Asta e părerea mea”, este de părere Helmut Duckadam, potrivit sport.ro.

Citește și:

Nicolae Stanciu, transfer bombă! Pleacă de la Slavia Praga și va primi un salariu fabulos

Nicolae Stanciu va pleca de la Slavia Praga. Mijlocașul de 28 de ani a primit o ofertă greu de refuzat, din China, și a acceptat să schimbe continentul. Internaționalul român se va îmbogăți, dacă se ajunge la un acord între cluburi.

Potrivit idnes.cz, Slavia a primit mai multe oferte, dar cea de la FC Wuhan pare să fi fost pe placul cehilor. Clubul va încasa patru milioane de euro dacă va renunța la jucătorul care a înscris 3 goluri și a oferit 6 pase decisive în acest sezon.

Playsport.ro anunță că Stanciu ar fi semnat deja contractul și că va juca în următorii trei ani în China. Nou-promovata l-a convins cu un salariu de opt ori mai mare decât primea la Slavia. Va încasa aproximativ 3.2 milioane de euro pe an!

Reclamă

Fotbalistul care are o cotă de piață de 7 milioane de euro este așteptat săptămâna viitoare la noul său club. Așteaptă să primească viza, dar are timp să se pregătească pentru noul sezon. Campionatul în China începe pe 23 aprilie.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și