Închide meniul

James Rodriguez e ferm convins: „Dacă Messi se duce la PSG, puteţi să le daţi toate trofeele!” Ce spune starul lui Everton despre anunţul care a şocat planeta

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 6 august 2021, 10:52

James Rodriguez e ferm convins: „Dacă Messi se duce la PSG, puteţi să le daţi toate trofeele! Ce spune starul lui Everton despre anunţul care a şocat planeta

Lionel Messi

Profimedia

James Rodriguez a vorbit despre plecarea lui Messi de la Barcelona, anunţul care a şocat planeta

Vedeta lui Everton a amintit de faptul că Aguero a ajuns la Barcelona datorită lui Messi, iar acum bunul său prieten a plecat. Mijlocaşul a trecut prin aceeaşi situaţie la Everton, unde s-a dus special pentru Carlo Ancelotti, actualul antrenor de la Real Madrid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Kun Aguero s-a dus la Barcelona şi el pleacă. Ei sunt parteneri. Acestea sunt lucruri din fotbal. La fel mi s-a întâmplat şi mie. M-am dus la Everton pentru Carlo Ancelotti, iar acum el nu mai e. Messi dădea câte 30 de goluri şi avea 30 de pase de gol pe sezon. Acum, trebuie să găsească un alt jucător să facă asta”, a declarat James Rodriguez, citat de Marca.

Întrebat despre viitorul lui Messi, Rodriguez este ferm convins că, dacă argentinianul va ajunge la PSG, gruparea din capitala Franţei va câştiga toate trofeele posibile.

„Dacă se va duce la PSG, vor juca singuri. Puteţi să le daţi toate trofeele. În Anglia cred că doar Manchester City îl poate plăti”, a mai spus mijlocaşul.

Lionel Messi, în stare de șoc după despărțirea de Barcelona

Pentru prima dată după 21 de ani, Lionel Messi nu mai este jucătorul Barcelonei. Starul argentinian a fost șocat de vestea ca va trebui să-și continue cariera departe de Camp Nou.

Reclamă

Potrivit Mundo Deportivo, care citează surse apropiate jucătorului, Leo Messi are nevoie de timp pentru a se acomoda cu situația în care s-a trezit brusc.

„Nu vrea să plece fără să-și ia la revedere de la fani, dar are nevoie de câteva ore ca să digere totul. Se gândește mult la cum să-și ia adio. Va fi o scrisoare scrisă cum se cuvine”, notează jurnaliștii iberici.

Barcelona a anunțat despărțirea de Messi

Barcelona a confirmat despărțirea de Lionel Messi prin intermediul unei postări pe contul oficial de Instagram.

Reclamă 4 / 0/3

„Deși Barcelona și Lionel Messi și-au exprimat intenția clară de a semna un contract în ziua de azi, acesta nu poate fi formalizat din cauza obstacolelor economice și structurale.

În această situație, Lionel Messi nu va continua la FC Barcelona. Ambele părți regretă profund că până la urmă nu s-au îndeplinit dorințele atât ale jucătorului, cât și ale clubului”, a fost anunțul făcut de Barcelona care a șocat lumea.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și