Închide meniul

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia! Prima reacțiea fostului star de la Real Madrid: „Un club de top!”

Alex Ioniță Publicat: 5 octombrie 2024, 18:01

Reclamă
Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia! Prima reacțiea fostului star de la Real Madrid: „Un club de top!

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia!

Jese Rodriguez / Foto: X (fostul Twitter) - Johor Tigers

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia! Fostul star de la Real Madrid și-a găsit un nou angajament, după ce a fost liber de contract pentru 9 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ultima echipă la care a jucat Jese a fost Coritiba, din Brazilia. Acum, fostul star de la Real Madrid a ajuns la Johor, echipă care joacă în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Jese Rodriguez a semnat cu Johor Southern Tigers, din Malaezia!

Oficialii clubului asiatic l-au prezentat oficial pe Jese Rodriguez, care va îmbrăca tricoul cu numărul 33.

După prezentare, Jese Rodriguez a oferit și prima reacție din calitatea de jucător al celor de la Johor, pe rețelele de socializare:

Reclamă
Reclamă

„Sunt foarte fericit pentru această oportunitate, pe care fotbalul mi-a dat-o. Astăzi încep o nouă aventură la un club de top, Johor! Sunt sigur că vom avea multe realizări împreună. Abia aștept să încep!”, a scris Jese, pe X (fostul Twitter).

În vârstă de 31 de ani, Jese a jucat la Real Madrid în perioada 2010-2016 şi la Paris Saint-Germain între 2016 şi 2021, notează news.ro.

Pe lângă aceste formații, în cariera sa a mai fost legitimat la: Las Palmas, Stoke City, Real Betis, Sporting, Ankaragucu, Sampdoria și Coritiba. În momentul de față, Jese este cotat la suma de 700.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă

Florinel Coman luptă alături de Al Gharafa în Liga Campionilor Asiei! Ce notă a primit, după meciul cu Al-Ain

Iată nota primită de Florinel Coman după ce a reuşit un dublu assist de senzaţie în Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost una care a reflectat evoluţia excepţională a jucătorului naţionalei.

Meciul Al Gharafa – Al Ain 4-2 a fost în direct în AntenaPLAY. AntenaPLAY transmite exclusiv în România Liga Campionilor Asiei, competiţie în care pot fi urmărite vedete precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, Sergej Milinkovic-Savic, Joao Cancelo, Mitrovic, Joselu sau Florinel Coman.

Flashscore.ro l-a notat pe Florinel Coman cu 7.6 pentru evoluţia lui din meciul cu câştigătoarea en-titre a Ligii Campionilor Asiei, Al Ain. Coman a pasat decisiv la golurile 3 şi 4 ale lui Al Gharafa.

În minutul 72, Coman a centrat perfect în careu pentru fundaşul Seydou Sano, care a finalizat fără probleme. 4 minute mai târziu, Coman a pătruns din nou pe banda dreaptă şi a reuşit să îl lase pe Yacine Brahimi cu poarta goală. Brahimi a înscris fără nicio emoţie.

Cea mai mare notă a partidei a primit-o Joselu, fostul star al lui Real Madrid. El a reuşit o „dublă” în meciul Al Gharafa – Al Ain 4-2. Fostul atacant al lui Real Madrid a deschis cu noroc scorul. El a deviat un balon în minutul 45+2 al partidei. După pauză, în minutul 48, Joselu a marcat un gol cu care şi-a arătat clasa. Fostul atacant al lui Real Madrid i-a luat faţa portarului Eisa şi a înscris cu capul.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 „Şi-a scos banii!” Gigi Becali, dat pe spate de Daniel Bîrligea după PAOK – FCSB 0-1! Veste dură despre Lixandru: „E grav”
Citește și