Închide meniul

Joan Laporta ar fi anunțat că Lionel Messi a semnat cu PSG! „Am făcut tot ce am putut să-l păstrăm”

Alexandru Ivan Publicat: 8 august 2021, 10:59

Reclamă
Joan Laporta ar fi anunțat că Lionel Messi a semnat cu PSG! „Am făcut tot ce am putut să-l păstrăm

Anunțul lui Joan Laporta despre viitorul lui Lionel Messi

Profimedia

În timpul așteptării conferinței de presă a lui Lionel Messi, un videoclip mai mult decât interesant cu Joan Laporta s-a răspândit în presa din toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Președintele Barcelonei s-a întâlnit cu omologii săi de la Real Madrid și Juventus, Florentino Perez și Andrea Agnelli, într-un restaurant de fițe. Aceștia au discutat despre controversatul proiect al Super Ligii Europene.

Joan Laporta a anunțat că Messi va semna cu PSG

Printre altele, Laporta, Perez și Agnelli au vorbit și despre Lionel Messi. În timp ce făcea o fotografie cu un fan, Laporta a dezăluit că starul argentinian va semna cu PSG.

„Ar fi fost grozav dacă ar fi fost încă aici, dar nu a fost posibil. Am făcut tot ce am putut”, i-a spus Laporta suporterului, așa cum se poate auzi în videoclip.

Reclamă

Joan Laporta, primele explicaţii după despărţirea Barcelonei de Leo Messi

Negocierile au durat mai multe luni şi au picat, în principal, din cauza problemelor financiare ale echipei care a terminat pe locul 3 ultima ediţie din La Liga. Conducătorii Barcelonei nu au putut să facă rost de bani pentru a îndeplini cerinţele lui Messi. Joan Laporta a oferit explicaţii pentru anunţul care a şocat lumea fotbalului.

„Din păcate, am primit o moştenire dezastruoasă. Salariul său reprezintă 110% din veniturile clubului. Când am ajuns la club, numerele care fuseseră prezentate după audit erau mult mai mari decât ceea ce ne-au spus și ceea ce anticipasem pe baza numerelor oficiale. Pierderile anticipate sunt foarte mari, datoriile anticipate sunt mari.

Vreau să fiu cât se poate de clar. Leo a vrut să rămână şi clubul a vrut ca el să rămână. Vine o vreme când trebuie să analizezi cu cifre. Regulile La Liga puteau fi mai flexibile, dar nu e nicio scuză pentru că ştiam.

Reclamă 4 / 0/3

Va lăsa o moşternire. Este un jucătorul cu cele mai multe trofee din istoria clubului. Va rămâne cel mai mare jucător din istoria clubului. A lăsaat bucurie şi avem recunoştinţă eternă”, a declarat Joan Laporta, în cadrul unei conferinţe de presă, citat de Marca.

Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! 17:42 „Eu sunt pisică, nu cârtiţă” Bogdan Lobonţ a venit cu replica, după derapajul lui Robert Niţă: „Vă spun un principiu fundamental” 17:27 VideoCamelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 mai 17:03 FotoCamila Giorgi s-a retras din tenis! Modul uluitor prin care italianca a ales să îşi încheie cariera 16:35 Gigi Corsicanu l-a atacat pe Bogdan Lobonţ: „Nu avea ce să mai caute în casa noastră”! Apel către toţi suporterii Rapidului! 16:00 Ionuţ Chirilă e gata să devină antrenorul lui Dinamo şi în Liga a 2-a: „Am construit cea mai puternică generaţie” 15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” Vezi toate știrile
Citește și