Închide meniul

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal! Clubul saudit, lovitură uriașă

Alex Ioniță Publicat: 27 august 2024, 9:43

Reclamă
Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal! Clubul saudit, lovitură uriașă

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal!

Profimedia

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal. Starul portughez, care a fost împrumutat la Barcelona, în sezonul trecut, a decis să înceapă o aventură în Arabia Saudită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După împrumutul din Spania, Pep Guardiola l-a anunțat pe Cancelo că nu va fi inclus în planurile lui Manchester City, pentru actualul sezon. Astfel, fundașul a decis să plece de la campioana Angliei.

Joao Cancelo pleacă de la Manchester City și semnează cu Al-Hilal!

Potrivit informațiilor oferite de L’Equipe, Cancelo va semna cu Al-Hilal, campioana din Arabia Saudită, care evoluează și în Liga Campionilor Asiei, competiție care se vede LIVE în AntenaPLAY.

Manchester City ar urma să încaseze suma de 25 de milioane de euro în schimbul fundașului portughez.

De asemenea, Cancelo va avea un salariu fabulos în Arabia Saudită. Echipa vedetelor, Al-Hilal, i-a pregătit nu mai puțin de 15 milioane de euro pe sezon.

Reclamă
Reclamă

În momentul de față, Al-Hilal mai are următoarele vedete în lot: Neymar, Bounou, Kalidou Koulibaly, Renan Lodi, Sergej Milinkovic-Savic, Malcom și Aleksandar Mitrovic.

Florinel Coman, dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar! Meciurile din Liga Campionilor Asiei sunt LIVE în AntenaPLAY

Pentru Florinel Coman urmează dueluri stelare cu Cristiano Ronaldo şi Neymar în Liga Campionilor Asiei. Transferat vara aceasta la Al Gharafa de la FCSB, internaţionalul român va evolua în cea mai importantă competiţie intercluburi din Asia.

Cu o schimbare de format, la fel ca în Europa, fiecare echipă va disputa 8 meciuri în Liga Campionilor Asiei. Competiţia se vede şi în acest sezon LIVE în AntenaPLAY.

Reclamă

Al Gharafa, echipă care a obţinut calificarea în Liga Campionilor Asiei după ce a trecut de Al Ahli Dubai în play-off, scor 1-0.

Acum, echipa lui Florinel Coman şi-a aflat adversara din faza ligii. Printre acestea se numără echipele pline de staruri precum Al Nassr şi Al Hilal, acolo unde evoluează jucători precum Cristiano Ronaldo, Sadio Mane, respectiv Neymar sau Aleksandar Mitrovic, dar şi Al Ain, deţinătoarea trofeului.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:49

Motivul pentru care Cristi Balaj se teme, înainte de Pafos – CFR Cluj: „Ne putem gândi la orice!”

13:36

„Prea multă prostie la Rapid!” Marian Iancu i-a făcut praf pe Dan Şucu şi Viorel Moldovan: „Pe post de mobilă!”

13:22

Momente de panică la US Open! Yoshihito Nishioka s-a prăbușit pe teren! Ce s-a întâmplat cu jucătorul din Japonia

12:56

EXCLUSIVDennis Politic dă cărţile pe faţă: Dinamo se gândeşte numai la play-off şi cupele europene

12:44

„Ce jucător bun!” Răzvan Marin, lăudat în presa din Italia după Cagliari – Como 1-1. Ce notă a primit românul

12:17

„O provocare!” Gică Hagi, mesaj direct pentru Mircea Lucescu! Ce a spus şi despre Edi Iordănescu

1 VIDEOBraga – Moreirense 3-1 a fost în AntenaPLAY! Sporting, FC Porto și Benfica, spectacol în etapa a 3-a din Liga Portugal 2 „Îţi dai seama ce hal de fotbalist?!” Gigi Becali a umilit un fotbalist în direct la TV: „Uitaţi-o pe asta, că e de râs!” 3 Gigi Becali, decizie radicală după 0-2 cu Hermannstadt! Patronul nu mai ține cont de nimic: „Mă duc la echipă! Să țip, să urlu” 4 Gigi Becali l-a distrus pe Chiricheş după dezastrul cu Hermannstadt: „Cu el mi-e frică! Te doare capul” 5 Elias Charalambous, după Hermannstadt – FCSB 2-0: „E o greşeală care ne costă! Trebuie să găsim soluţii” 6 Gigi Becali l-a ascultat pe Mihai Stoica şi FCSB s-a făcut de râs cu Hermannstadt. „Nu ştiu ce vom face”
Citește și