Închide meniul

Joao Felix s-a înțeles cu un club din Premier League! Mutarea iernii în fotbalul mondial

Sebastian Cristian Publicat: 9 ianuarie 2023, 22:30

Reclamă
Joao Felix s-a înțeles cu un club din Premier League! Mutarea iernii în fotbalul mondial

Joao Felix va fi împrumutat la Chelsea

Profimedia

Joao Felix s-a înțeles cu Chelsea și va juca în Premier League până la finalul actualului sezon. Portughezul va fi adus pe Stamford Bridge sub formă de împrumut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit The Athletic, Atletico Madrid și Chelsea s-au înțeles verbal, iar mutarea va avea loc în această iarnă. Pentru cele 6 luni de împrumut, clubul londonez va plăti 11 milioane de euro.

Joao Felix s-a înțeles cu un club din Premier League

În 2019, atunci când Atletico l-a transferat de la Benfica, Joao Felix devenea al patrulea cel mai scump fotbalist din istorie. Totuși, lusitanul nu a reușit să se impună la clubul condus de Diego Simeone. Folosit mai rar în primii ani, lusitanul a înscris 34 de goluri pentru clubul madrilen în cele 131 de meciuri jucate.

Chelsea are probleme serioase în acest sezon. După 17 meciuri desfășurate în Premier League, formația din Londra ocupă doar locul 10, la 19 puncte distanță de liderul Arsenal. Pentru Chelsea va urma un duel dificil și în Liga Campionilor, acolo unde o vor întâlni în „optimi” pe Borussia Dortmund.

Pentru a se putea descurca în a doua parte a sezonului, Graham Potter a cerut întăriri, mai ales în compartimentul ofensiv. Kai Havertz și Pierre Emerick Aubameyang nu l-au mulțumit până acum pe antrenorul englez.

Reclamă

Iată cum arată un top 5 al celor mai scumpi fotbaliști din istorie:

Pep Guardiola, mesaj direct pentru patronul lui Chelsea: „Eu l-am avut pe Lionel Messi!”

Pep Guardiola a avut un mesaj direct pentru patronul lui Chelsea, după ce Manchester City i-a învins cu 4-0 pe londonezi în Cupa Angliei. Managerul „cetăţenilor” i-a cerut lui Todd Boehly să aibă răbdare cu Graham Potter.

Fanii lui Chelsea nu au mai rezistat şi i-au cerut demisia antrenorului care a pierdut de două ori cu Manchester City în decurs de patru zile. „Albaştrii” sunt pe locul 10 în Premier League, iar Potter riscă să fie schimbat după numai câteva luni pe banca grupării din Stamford Bridge.

Reclamă 4 / 0/3

Guardiola consideră că ar fi o greşeală ca antrenorul de 47 de ani să fie demis. Anunţă că şi el a avut dificultăţi în primul sezon petrecut la Barcelona, dar că a fost ajutat de Lionel Messi.

„Eu i-aş spune lui Todd Boehly: ‘Dă-i timp!’. Ştiu că la cluburile mari rezultatele sunt importante, dar trebuie să îi dea timp.

În a doua repriză s-a văzut ceea de reuşeşte el. Ceea ce a făcut la Brighton este remarcabil, dar e nevoie de timp în primul sezon după numire.

Eu l-am avut pe Lionel Messi la Barcelona în primul meu sezon, aşa că nu am avut nevoie de două sezoane pentru că Messi era acolo”, a declarat Pep Guardiola la finalul meciului, potrivit dailymail.co.uk.

 

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! Vezi toate știrile
Citește și