Închide meniul

Jose Mourinho, dat de gol de Giovanni Becali. Ofertă fabuloasă primită de „The Special One”: „15 milioane de euro pe an!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 mai 2024, 13:41

Reclamă
Jose Mourinho, dat de gol de Giovanni Becali. Ofertă fabuloasă primită de „The Special One: „15 milioane de euro pe an!

Jose Mourinho, dat de gol de Giovanni Becali

Jose Mourinho este liber de contract după despărţirea de AS Roma / Profimediaimages

Jose Mourinho (61 de ani) a fost dat de gol de Giovanni Becali, după ce a fost în România la meciul retragerii Generaţiei de Aur. Liber de contract după despărţirea de AS Roma, portughezul este gata să revină pe bancă. A primit două oferte, iar una dintre acestea este fabuloasă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul antrenor al lui Real Madrid este în discuţii cu Fenerbahce, echipă care s-ar fi interesat şi de Răzvan Lucescu. „The Special One” ar putea încasa 15 milioane de euro pe an şi a purtat deja negocieri cu şefii clubului din Turcia.

Jose Mourinho, dat de gol de Giovanni Becali

Mourinho îşi doreşte un contract pentru un an şi rămâne de văzut dacă se va înţelege cu başkanul lui Fenerbahce.

E în dubii. Are o ofertă de la Fenerbahce, nu prea mult, vreo 14-15 milioane de euro pe an. O să fie un nou președinte la echipă care intra în funcție miercuri oficial. A mai fost președinte acum 7-8 și candidează din nou.

El vrea un contract pe un an cu banii ăștia, fără un alt an. E greu să primească banii aceștia în mai puțin de doi ani și o opțiune.

Reclamă
Reclamă 4

Nu știu de Răzvan Lucescu (n.r. dacă este în discuții cu Fenerbahce). Mourinho a fost și la Istanbul și a vorbit cu Aziz Yıldırım, viitorul președinte”, a declarat Giovanni Becali pentru fanatik.ro.

Mourinho ar putea ajunge şi în Arabia Saudită, acolo unde s-ar putea reîntâlni cu Cristiano Ronaldo.

Mai are o ofertă de la arabi. Ei îl vor începând cu anul acesta. El le-a spus să își facă stadion și el va căuta jucători. Va merge de la anul pe un contract de trei ani. Vrea să facă o echipă bună acolo și să câștige campionatul în Arabia Saudită. A spus că nu poate meargă acum, pentru că nu au stadion, mai multe.

Reclamă

E o echipă care nu credea că va intra în prima ligă și care e deținută de cea mai cea mai bogată firmă din Arabia Saudită, Aramco. Acum că au intrat vor să îl aducă pe Mourinho și l-au chemat de trei ori la discuții.

A spus că nu poate să meargă, pentru că au nevoie de echipă. A venit Nahitan Nández de la Cagliari și i-au dat salariu 11 milioane de euro pe sezon. Cam asta este situația lui Mourinho”, a mai spus vărul lui Gigi Becali.

Jose Mourinho, declaraţie minunată despre Gică Hagi

Jose Mourinho a avut o declaraţie superbă la adresa lui Gică Hagi, după meciul de adio al Generaţiei de Aur, în faţa Stelelor Lumii, echipă condusă de pe margine chiar de The Special One. Portughezul a vorbit despre evenimentul de pe Arena Naţională, dar şi despre forma arătată de Rege.

Au scris istorie, merită toate felicitările. Stau două zile în România, îmi vizitez prietenii pe care îi am de mult timp. Am întâlnit și oameni noi, a fost o plăcere. Ar fi greu să cumperi astfel de jucători azi, jucătorii normali costă enorm, imaginează-ți cât ar fi costat Rivaldo, Hagi…

Chiar și astăzi s-a văzut clasa lui Hagi. Băieții au meritat această sărbătoare. Uneori, oamenii nu pun mare preț pe un astfel de meci, pentru că nu are miză, dar contează respectul.

Unii sunt bunici, e extraordinar și trebuie să fie mândri că încă joacă și oamenii îi pot vedea. A fost frumos. Mi s-a spus că, dacă stadionul ar fi avut capacitatea de 80.000 de locuri, tot plin ar fi”, a spus Mourinho, după spectacolul de pe Arena Naţională.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:25

Farul Constanţa, prima victorie din această vară! Echipa lui Gică Hagi s-a impus într-un meci cu 8 goluri

15:06

Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024

14:52

Ucraina – Belgia LIVE TEXT (19:00). Luptă strânsă pentru calificarea în optimile EURO 2024 în grupa României

14:18

Video„România, ale!” Atmosferă de senzație pe străzile din Frankfurt! Fanii români fac spectacol, înaintea meciului cu Slovacia

13:50

VIDEOSlovacia – România, LIVE TEXT, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

13:42

Ce au făcut jucătorii României, cu doar câteva ore înainte de meciul decisiv cu Slovacia, de la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și