Închide meniul

Jose Mourinho, făcut praf după umilința istorică din Norvegia. ”Mourinho, să-ți fie rușine!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 9:49

Jose Mourinho, făcut praf după umilința istorică din Norvegia. ”Mourinho, să-ți fie rușine!”

Jose Mourinho e antrenorul Romei

Profimediaimages

”Mourinho, să-ți fie rușine! 90 de milioane doar pentru a lua 6 goluri de la Bodo Glimt. Și mai dă și vina pe jucători. Destui dintre cei care au jucat în Norvegia au fost titulari în stagiunea precedentă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Au fost investite 90 de milioane de euro. Nu putem trece peste faptul că era încă 2-1 când au intrat pe teren Cristante, Shomurodov și Mkhitaryan, dar nici că Abraham și Pellegrini și-au făcut apariția la 3-1. Am mai încasat 3 goluri, dar Mourinho nu are nicio treabă cu asta”, au scris jurnaliștii de la calciomercato.com.

Citește și:

Jucătorii le-au cerut scuze fanilor după Bodo Glimt – Roma 6-1

La finalul partidei, jucătorii romani s-au dus la ultrașii care au făcut deplasarea să își ceară scuze, dar fanii nu le-au acceptat, fiind exasperați de felul în care a jucat echipa de pe Olimpico.

Suporterii și-au huiduit favoriții timp de mai multe minute, chiar dacă aceștia au încercat să își ceară scuze pentru rezultatul umilitor cu care se întorc în Italia, după o deplasare în Conference League.

Bodo/Glimt este lider în campionatul Norvegiei, la trei puncte de Molde, ocupanta locului al doilea. Norvegienii care au dat de pământ cu echipa lui Jose Mourinho au un lot cotat la doar 14 milioane de euro.

Reclamă

Înființată în 1916, Bodo/Glimt are trei trofee în palmares, un titlu (2020) și două cue (1975 și 1993).

Înfrângere istorică pentru Jose Mourinho

Jose Mourinho a trecut prin umilința carierei. Este prima oară, în peste 1000 de meciuri, când o echipă condusă de antrenorul portughez încasează 6 goluri într-un singur meci.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bodo Glimt – Roma 6-1
  • Rușine istorică și pentru Jose Mourinho

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și