Închide meniul
VIDEO

Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Jucătorii s-au dus la galerie să-și ceară scuze. Cum au reacționat ultrașii după umilința din Norvegia

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 octombrie 2021, 9:01

Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Jucătorii s-au dus la galerie să-și ceară scuze. Cum au reacționat ultrașii după umilința din Norvegia

Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Jucătorii s-au dus la galerie să-și ceară scuze

Captură Instagram

La finalul partidei, jucătorii romani s-au dus la ultrașii care au făcut deplasarea să își ceară scuze, dar fanii nu le-au acceptat, fiind exasperați de felul în care a jucat echipa de pe Olimpico.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suporterii și-au huiduit favoriții timp de mai multe minute, chiar dacă aceștia au încercat să își ceară scuze pentru rezultatul umilitor cu care se întorc în Italia, după o deplasare în Conference League.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Curva Sud Roma (@curvasud.roma)

Bodo Glimt – AS Roma 6-1. Umilință istorică pentru Jose Mourinho

Mourinho a schimbat câțiva jucători, dar Roma a abordat meciul cu majoritatea titularilor în teren. Chiar și așa, rezultatul a fost halucinant.

Nu a fost o umilință doar pentru AS Roma, ci și pentru Jose Mourinho. A fost prima dată în cariera lui când „The Special One” a încasat 6 goluri într-un singur meci. Au fost nevoie de 1008 partide ca să vedem o echipă pregătită de Mourinho să încaseze atât de multe goluri într-o partidă.

Reclamă

„Este vina mea! Am vrut să le dau o șansă anumitor jucători. Există o mare diferență între titulari și rezerve. După mine, aș juca mereu cu aceiași jucători”, a explicat Jose Mourinho, citat de Solo la Roma.

Citește și:

Bodo/Glimt este lider în campionatul Norvegiei, la trei puncte de Molde, ocupanta locului al doilea. Norvegienii care au dat de pământ cu echipa lui Jose Mourinho au un lot cotat la doar 14 milioane de euro.

Înființată în 1916, Bodo/Glimt are trei trofee în palmares, un titlu (2020) și două cue (1975 și 1993).

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Bodo Glimt – AS Roma 6-1
  • Jucătorii și-au cerut scuze în fața fanilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:45 Dan Petrescu taie în carne vie la CFR Cluj! 8 jucători, OUT de la echipa lui Neluțu Varga 16:45 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele de start 16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” Vezi toate știrile
Citește și