Închide meniul

Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia! Arbitrul meciului Antalyaspor – Fenerbahce a reacţionat imediat

Bogdan Stănescu Publicat: 29 septembrie 2024, 23:21

Reclamă
Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia! Arbitrul meciului Antalyaspor – Fenerbahce a reacţionat imediat

Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia!

Jose Mourinho / Profimedia Images

Jose Mourinho a fost protagonistul unui protest nemaivăzut în Turcia! Deranjat de o decizie a arbitrilor, antrenorul lui Fenerbahce a aşezat un laptop în faţa unei camere TV.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul Edin Dzeko fusese semnalizat în offside, iar Mourinho a vrut să demonstreze că decizia arbitrilor nu a fost una corectă.

Jose Mourinho, protest nemaivăzut în Turcia! Arbitrul meciului Antalyaspor – Fenerbahce a reacţionat imediat

Centralul partidei nu a stat la discuţii şi i-a arătat imediat cartonaşul galben lui Mourinho.

Fenerbahce s-a impus, în cele din urmă, cu 2-0, în deplasarea de la Antalyaspor. Dusan Tadic (min. 63) şi Thalisson Kelven (min. 81, penalty) au fost marcatorii celor două goluri ale partidei.

Fenerbahce a urcat pe locul 2 în campionatul Turciei, cu 16 puncte, după 7 etape disputate. Echipa antrenată de Jose Mourinho e cu 3 puncte în spatele liderului Galatasaray.

Reclamă
Reclamă

Jose Mourinho, dat pe spate de Dennis Man! „The Special One” l-a sunat pe Giovanni Becali

Jose Mourinho a fost dat pe spate de Dennis Man după startul fulminant al românului de la Parma. Man a reușit 2 goluri în primele 2 meciuri din noul sezon de Serie A, iar Giovanni Becali a dezvăluit că a purtat o discuție cu antrenorul lui Fenerbahce despre internaționalul de la Parma.

Dennis Man a impresionat pe toată lumea după meciurile cu Fiorentina și AC Milan. Pe lângă cele 2 goluri marcate, românul a avut și evoluții la înălțime, care au fost lăudate de specialiști.

Giovanni Becali a dezvăluit că a fost sunat de Jose Mourinho. Impresarul lui Dennis Man a dezvăluit că antrenorul portughez l-a felicitat pentru evoluțiile românului.

Reclamă

„Mourinho m-a sunat acum o oră, eram pe plajă. I-am zis ‘Bă, după 5-0 mă suni, normal, dar după ce ai fost eliminat din Liga Campionilor nu m-ai sunat’. M-a sunat să mă felicite pentru Man. Toți antrenorii asta fac, după meciurile lor, se uită peste toate meciurile”, spunea Giovanni Becali, la digisport.ro.

Giovanni Becali şi Jose Mourinho sunt prieteni din anii ’90. Mourinho a fost impresionat că Giovanni Becali l-a tratat la fel ca pe Arrigo Sacchi în perioada în care portughezul nu avea numele uriaş pe care îl are acum. Mourinho a păstrat o relaţie specială cu Giovanni Becali. Portughezul îi cunoaşte şi pe Victor Becali şi pe Gigi Becali. Mourinho a fost prezent la meciul de retragere al Generaţiei de Aur, fiind antrenorul selecţionatei lumii la partida de rămas-bun a lui Hagi, Popescu, Răducioiu şi a celorlalţi foşti jucători ce au făcut senzaţie la World Cup 1994.

În vârstă de 26 de ani, Dennis Man a ajuns la Parma în anul 2021, de la FCSB, în schimbul sumei de 11 milioane de euro. De la momentul transferului a jucat peste 110 meciuri în tricoul „cruciaților”, reuşind peste 20 de goluri şi peste 10 pase decisive.

În momentul de față, Dennis Man este cotat la suma de 10 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și