Închide meniul

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri la Fenerbahce! Cei trei jucători cu care vrea să ia titlul în Turcia

Viviana Moraru Publicat: 8 iunie 2024, 15:18

Reclamă
Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri la Fenerbahce! Cei trei jucători cu care vrea să ia titlul în Turcia

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri la Fenerbahce

Jose Mourinho, la prezentarea oficială de la Fenerbahce/ Profimedia

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri la Fenerbahce. Managerul lusitan vrea să-şi întărească noua echipă şi a pus ochii pe trei staruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jose Mourinho a fost prezentat oficial la Fenerbahce şi îi va antrena pe turci în următoarele două sezoane. „The Special One” are ca obiectiv să o facă pe echipa din Istanbul din nou campioană.

Jose Mourinho şi-a făcut lista de transferuri la Fenerbahce

Turcii îi fac toate poftele lui Jose Mourinho şi i-au pus acestuia la dispoziţie un buget de nu mai puţin de 100 de milioane de euro, pentru transferuri. Lusitanul şi-a făcut deja lista de transferuri şi e gata să înceapă negocierile, pentru a aduce jucătorii doriţi la Fenerbahce.

Concret, conform fichajes.net, primul jucător pe care a pus ochii Jose Mourinho este Arda Guler, puştiul de 19 ani de la Real Madrid, care este poreclit „Messi al Turciei”. „Galacticii” însă nu doresc să renunţe atât de uşor la serviciile mijlocaşului turc.

Totodată, un al jucător dorit de Jose Mourinho la Istanbul este Memphis Depay. Olandezul, care se pregăteşte în prezent de EURO 2024, s-a despărţit în această vară de Atletico Madrid. În cursa pentru semnătura sa se află şi Lyon, fosta sa echipă.

Reclamă
Reclamă 4

Raphael Varane este al treilea jucător aflat pe lista de transferuri a lui Jose Mourinho, la Fenerbahce. Fundaşul francez a rămas liber de contract în această vară, după despărţirea de Manchester United, şi este curtat şi de formaţii din Golf.

Promisiunea pe care Jose Mourinho le-a făcut-o fanilor lui Fenerbahce, la prezentarea oficială

Jose Mourinho le-a promis fanilor că va face parte din familiilor lor, fiind surprins de susţinerea pe care a primit-o din partea turcilor.

„Mou” a mai transmis că preluarea lui Fenerbahce reprezintă o mare responsabilitate pentru el, mărturisind că a simţit că formaţia din Istanbul este locul care i se va potrivi, după ce a primit o ofertă din partea clubului turc.

Reclamă

„În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru dragostea cu care m-ați primit. Am simțit dragoste din primul moment în care a apărut posibilitatea de a ajunge la Fenerbahce.

În mod normal, un antrenor este iubit după victorii. În acest caz, simt dragostea voastră înainte de obținerea victoriilor, iar asta reprezintă o responsabilitate uriașă pentru bine. Vă promit că din acest moment fac parte din familia voastră.

Fotbalul este pasiune și nu există un loc mai bun pentru a simți această pasiune. Din momentul în care m-am întâlnit cu președintele, am știut că vreau să fiu aici”, a declarat Jose Mourinho, la prezentarea oficială.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:24

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

22:17

LIVE TEXTOlanda – Franța 0-0. Duel „incendiar” pentru primul loc din Grupa D. Kylian Mbappe, rezervă

21:49

Edi Iordănescu a avut un mesaj vehement despre presupusa ofertă de 5 milioane de euro pe sezon! Apelul selecţionerului

21:43

VideoDavid Popovici a scris o nouă pagină de istorie la Belgrad! Românul a egalat un record vechi de 47 de ani

20:42

România – Belgia, la EURO 2024 | Edi Iordănescu: „Dacă ne calificăm ar fi istorie, ar fi un exemplu pentru alte domenii”

20:35

VideoMomente emoţionante cu David Popovici, după ce a cucerit aurul la 200m liber! Imnul României s-a auzit, din nou, la Belgrad

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și