Închide meniul

Joyskim Dawa, primul gol pentru FCSB! Fundaşul lăudat de Gigi Becali, gol în „stilul” lui Sergio Ramos

Reclamă

Publicat: 28 iulie 2022, 21:45

Joyskim Dawa, primul gol pentru FCSB! Fundaşul lăudat de Gigi Becali, gol în „stilul lui Sergio Ramos

Joyskim Dawa a fost prezentat de Gigi Becali la Palat

Captură Antena Sport

Joyskim Dawa, primul gol pentru FCSB. Fundaşul camerunez a marcat în finalul primei reprize, cu o lovitură perfectă de cap.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Joyskim Dawa a deschis scorul în minutul 44 a primei reprize cu Saburtalo. Andrei Cordea a centrat perfect din corner, iar Dawa a trimis cu capul de lângă un adversar, fără speranţe pentru portarul celor de la Saburtalo.

Joyskim Dawa, primul gol pentru FCSB

Golul marcat de fundaşul pe care Gigi Becali visează să ia bani mulţi a semănat cu reuşitele lui Sergio Ramos.

Joyskim Dawa, prezentat de Gigi Becali la Palat

Joyskim Dawa a fost prezentat oficial la FCSB într-o conferință de presă organizată de Gigi Becali la Palatul de pe Aleea Alexandru. Fundașul venit de la FC Botoșani a declarat că a refuzat-o pe CFR Cluj ca să vină la vicecampioana României.

Gigi Becali a atras toate privirile la conferință, după ce a apărut în șlapi.

Reclamă

„Cred că e cel mai bun club, joacă cel mai bun fotbal din această ligă, cred ca poate câștiga titlul în sezonul următor. La un club mare nu faci greșeli mici sau greșeli mari. Aici nu e ca la Botoșani. O să fac tot ce pot. O să încerc să ridic echipa. Să joc mai bine ca la Botoșani.

Cu Craiova nu am vorbit, am vorbit cu CFR, cu antrenorul, am vorbit cu o echipă din Italia. CFR a făcut o ofertă, dar nu a fost mare. FCSB joacă un fotbal mai bun”, a spus Joyskim Dawa, la prezentarea oficială la FCSB.

Gigi Becali l-a „îngropat” în bani pe Joyskim Dawa

Gigi Becali l-a „îngropat” în bani pe Joyskim Dawa. Patronul FCSB a cedat la negocieri şi i-a oferit camerunezului salariul dorit.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali ar fi vrut să îi dea un salariu de 11.000 de euro pe lună, dar Dawa a refuzat. Până la urmă, Becali i-a oferit un salariu de 14.000 de euro pe lună, scrie gsp.ro.

Gigi Becali i-a oferit şi o primă de instalare de 30.000 de euro. De asemenea, fundaşul a mai obţinut un bonus de 30.000 de euro în cazul în care FCSB ajunge în grupele Conference League.

„Dawa a semnat cu FCSB pentru două plus 3 sezoane. Suma o ştiţi de la Iftime. Salariul e cât a vrut el. O clauză de 20 de milioane de euro. Eu atât am scris. 20 de milioane vreau să iau pe el.

Dacă eu iau 20 de milioane pe el, cât i-am dat lui Iftime, scot banii de la echipa națională. E mai greu să găsești acum fundași centrali. Eu îl luam mai demult, dacă nu mă influențau alții, că tralalala. Eu am pus ochii pe numărul 5, nu știam cum îl cheamă. De acum opt luni, nouă luni. Vedeam numărul cinci și ziceam: ‘Bă, cine e ăsta numărul cinci?’ Am crezut că e mijlocaș că el era în față. El e creștin, nu știam, acum mi-a zis el. Când e unul de îmi place mult, nu mai țin cont. Are putere forță, nu vreau să am emoții la cornere. Nu dă nimeni cu capul în fața lui, cum era Szukala. O să vedeți că el va fi mult mai bun la noi decât la Botoșani. E foarte puternic și fotbalist”, a spus Gigi Becali în momentul în care l-a prezentat pe Dawa.

Recomandări
  • Joyskim Dawa, primul gol pentru FCSB
  • Cum a marcat fundaşul adus de la Botoşani

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” Vezi toate știrile
Citește și