Închide meniul

Jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după un conflict cu Florin Tănase, și-a anunțat retragerea la numai 29 de ani!

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 15:21

Jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după un conflict cu Florin Tănase, și-a anunțat retragerea la numai 29 de ani!

Florin Tănase, analiză dură după FCSB - U Cluj 1-1

Florin Tănase, în timpul unui meci al FCSB-ului / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după un conflict cu Florin Tănase, și-a anunțat retragerea la numai 29 de ani. Este vorba despre Sulley Muniru, mijlocașul ghanez care a evoluat pentru formația roș-albastră în perioada 2015-2017. Fotbalistul trecut și pe la CFR Cluj era liber de contract de câteva luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Muniru rămăsese fără angajament de la începutul anului, iar ieri, după mai mult timp de gândire, a decis să agațe definitiv ghetele în cui, la 29 de ani.

Jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după un conflict cu Florin Tănase, și-a anunțat retragerea la numai 29 de ani!

Sulley Muniru a jucat ultima oară la FC Minsk, în Belarus. El a postat un mesaj emoționant, în care și-a exprimat aprecierea față de toate cluburile pentru care a evoluat de-a lungul carierei.

În plus, ghanezul a explicat că va rămâne în lumea fotbalului, prin intermediul noii sale agenții.

“Viața este despre a-ți urma pasiunile și a face alegerile potrivite pentru a-ți îndeplini viziunea pe termen lung. Cu mare bucurie, dar și cu tristețe, îmi anunț retragerea, dar și începutul unui nou capitol în fotbal, cea mai mare pasiune a mea.

Reclamă

Decizia n-a fost luată la cald, ci ca urmare a unor controale medicale. Mergând înainte, îmi voi concentra eforturile în afara terenului prin îngrijirea viitoarei generații de fotbaliști, prin intermediul noii mele agenții, 4fk_agency.

Vreau să profit de această oportunitate pentru a-mi exprima sincera recunoștință față de CFR Cluj, FC Steaua București (n.r. – FCSB), Tondela, Yeni Malatyaspor, Dinamo Minsk, Tambov, Asante Kotoko și FC Minsk. Le mulțumesc antrenorilor, staff-ului medical, coechipierilor, familiei și suporterilor pentru că au fost alături de mine în această călătorie incredibilă”, a anunțat Sulley Muniru, pe contul de Instagram.

Gigi Becali a plătit 500.000 de euro pentru Sulley Muniru, în 2015

Muniru a petrecut 4 ani în România. Mijlocașul din Ghana a semnat cu CFR Cluj în 2013, iar după două sezoane petrecute în Gruia a fost transferat la FCSB. Gigi Becali a plătit 500.000 de euro în schimbul mijlocașului.

Reclamă 4 / 0/3

Muniru avea să petreacă tot 2 ani și la echipa roș-albastră. Aventura sa la FCSB s-a încheiat abrupt, după ce a intrat într-un conflict cu Florin Tănase, în timpul unui antrenament.

Gigi Becali a povestit ce s-a întâmplat, la vremea respectivă, lăsând de înțeles că cei doi chiar s-au lovit:

”Când vii într-o țară străină, cum ar veni să se ducă acolo un român și să dea cu pumnul unuia de acolo… S-au lovit ce s-au lovit la antrenament.

O să vedeți da? Dacă era o reacție rasistă, atunci el trebuia să vină la mine și să-mi zică și atunci era amendat Tănase, da?”, spunea Gigi Becali la acea vreme.

Sulley Muniru are un singur trofeu câștigat în carieră: Cupa Ligii României, cu FCSB, în 2016.

Recomandări
  • Jucătorul dat afară de Gigi Becali de la FCSB, după un conflict cu Florin Tănase, și-a anunțat retragerea la numai 29 de ani!
  • Fotbalistul care a evoluat 4 ani în România a făcut anunțul

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” Vezi toate știrile
Citește și