Închide meniul

Gigi Becali, ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman: “Uite cine o să plece primul!”. Anunțul făcut de patronul FCSB

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 18 octombrie 2022, 11:33

Gigi Becali, ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman: “Uite cine o să plece primul!”. Anunțul făcut de patronul FCSB

Gigi Becali, despre varianta Victor Piţurcă la FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe la Palat / Hepta

Gigi Becali a avut o ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman. Patronul FCSB a mers la baza din Berceni înaintea meciului cu UTA Arad, pe care roș-albaștrii l-au câștigat cu 2-1. Latifundiarul din Pipera le-a transmis un mesaj celor două “perle” de la FCSB, în legătură cu un viitor transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali visa, la un moment dat, să câștige milioane de euro de pe urma lui Tavi Popescu și Florinel Coman, dar prestațiile lor din ultima perioadă l-au adus cu picioarele pe pământ pe omul de afaceri.

Gigi Becali, ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman!

Gigi Becali a dezvăluit că a purtat o discuție cu Tavi Popescu și Florinel Coman, în care le-a transmis că Andrei Cordea va fi următorul jucător de la FCSB care va fi vândut pe o sumă promițătoare, “pentru că este constant” în joc.

Apoi, finanțatorul roș-albaștrilor l-a dat ca exemplu pe Dennis Man, care anul trecut a fost transferat de Parma în schimbul a 13 milioane de euro.

“Le-am zis lui Tavi și Coman că nu am avut oferte clare pentru ei. ‘Vrei ofertă? Uite cine o să plece primul: Cordea’. De ce? Pentru că e constant și pleacă. Man era vedetă, era extraordinar?

Reclamă

Man avea constanță, nu a fost un extraordinar, dar băiatul patronului american (n.r. – Kyle Krause, patronul de la Parma) se uita pe statistici, ăla când te vede că alergi patru kilometri într-un meci, nu te ia pe tine.

‘Tavi, Florinele! Băi, trebuie să alergi 12 kilometri pe meci, Man de aia a plecat, m-a ajutat el, alerga, dădea pasă de gol, dădea gol’”, a spus Gigi Becali, pentru Pro Arena.

Gigi Becali a dezvăluit ce le-a cerut jucătorilor FCSB-ului, la baza din Berceni

Gigi Becali a recunoscut ce le-a cerut jucătorilor la baza din Berceni, chiar înaintea meciului cu UTA Arad, de pe Arena Naţională.

Reclamă 4 / 0/3

Latifundiarul din Pipera a avut un mesaj uluitor pentru Octavian Popescu, „perla” pe care cerea 50 de milioane de euro.

Atacantul de 19 ani a fost rezervă şi cu UTA. A intrat numai 12 minute, în locul lui Florinel Coman.

„Am fost la echipă, am zis că nu vorbesc de trecut, mă interesează viitorul și viitorul înseamnă să avem posesie, să câștigăm meciurile și puncte. La fiecare în parte, de fapt i-am lăudat pe majoritatea, am zis că nu mai vreau să jignesc, să supăr oameni, dar ‘unii dintre voi nu veți mai face parte din lot, eu respect contractele’.

De Tamm și Dawa sunt mulțumit, am vorbit cu fiecare în parte, nu sunt ei acum Sergio Ramos, dar ce pot face fundașii centrali când ajunge mereu mingea la ei. Lui Olaru i-am zis că nu am ce să îi spun, că își dă viața pe teren.

Lui Tavi i-am zis: nu mai ești fotbalist, dar nu știu ce se întâmplă, nu mai ești ăla care ai fost. Lui Coman i-am zis că și-a revenit, trebuie să devină din ce în ce mai bun, să fie ăla care a fost. Mă interesează posesia, nu aveți posesia”, a declarat Gigi Becal la Pro Arena.

Recomandări
  • Gigi Becali, ședință de “gradul 0” cu Tavi Popescu și Florinel Coman
  • Anunțul făcut de patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și