Închide meniul

Jucătorul dat afară de Gigi Becali impresionează la noua echipă! E titular și a marcat deja primul gol

Alex Ioniță Publicat: 9 noiembrie 2023, 17:03

Reclamă
Jucătorul dat afară de Gigi Becali impresionează la noua echipă! E titular și a marcat deja primul gol

Gigi Becali a găsit atacant pentru FCSB

Gigi Becali, în timpul unei conferințe de presă / Profimedia

Jucătorul dat afară de Gigi Becali impresionează la noua echipă! Un fost mijlocaș de la FCSB a devenit un om de bază la echipa la care a ajuns, după plecarea din lotul vicecampioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este vorba despre internaționalul din Macedonia de Nord, Boban Nikolov. Acesta a plecat din lotul echipei pregătite de Elias Charalambous în această vară, după ce „roș-albaștrii” au ratat câștigarea titlului în sezonul precedent.

Jucătorul dat afară de Gigi Becali impresionează la noua echipă! Unde a ajuns Boban Nikolov

După despărțirea de vicecampioana României, mijlocașul a ajuns în lotul celor de la Kivarda, din prima ligă a Ungariei. Acesta a devenit titular la formația maghiară și a reușit să marcheze deja un gol pentru noua sa echipă, în urmă cu două etape. De asemenea, a oferit și o pasă decisivă pentru formația maghiară.

Inițial, acesta a fost introdus timp de 3 partide pe finalul duelurilor de către tehnicianul maghiarilor, Janos Matyus. Totuși, datorită evoluțiilor bune, Nikolov l-a impresionat pe antrenor, iar de două etape acesta este titular la Kisvarda.

Boban Nikolov a ajuns la FCSB în toamna anului trecut, din postura de jucător liber de contract, după despărțirea de Sheriff Tiraspol. Pentru echipa „roș-albastră” a adunat doar 13 partide, dar nu a fost niciodată integralist.

Reclamă

De-a lungul carierei a jucat pentru: Bergal, Viitorul, Vardar, Videoton, Lecce, Sheriff Tiraspol și FCSB. În momentul de față, jucătorul cu 49 de selecții în echipa națională a Macedoniei de Nord este cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

A atins cea mai mare cotă de piață în anul 2018, în momentul în care juca la Videoton. Atunci valora suma de 900.000 de euro.

Mihai Stoica, anunţ îngrijorător despre starea lui Florinel Coman

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre starea lui Florinel Coman, după derby-ul cu Rapid. MM susţine că extrema stânga a roş-albaştrilor s-a simţit foarte rău în timpul duelului de pe Arena Naţională, însă în ciuda acestui fapt, a ales să joace în partida cu rivalii giuleşteni.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a dezvăluit că Florinel Coman se confruntă cu o răceală teribilă, care l-a afectat şi în timpul meciului cu Rapid. MM susţine că „Mbappe de România” a fost la un pas să rateze derby-ul de pe Arena Naţională, din cauza faptului că se simţea foarte rău înaintea meciului.

„Coman a jucat bolnav, cu o răceală groaznică. În momentul în care tuşea îl durea capul. Foarte rău s-a simţit. S-a discutat până cu 4 ore înainte de meci dacă să joace. Nu ne pare rău, a jucat bine. A jucat până la sfârşit. E în formă.

La Marijana (n.r. vraciul Marijana Kovacevic) nu faci doar proceduri, te şi antrenezi. Antrenamente foarte grele. A răcit groaznic”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League Vezi toate știrile
Citește și