Închide meniul

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Manchester United! Cum a înscris

Cosmin Cioboată Publicat: 25 ianuarie 2023, 23:13

Reclamă
Jucătorul făcut „prost de Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Manchester United! Cum a înscris

Wout Weghorst a fost împrumutat de la Burnley la Manchester United

Wout Weghorst a fost împrumutat de la Burnley la Manchester United / Profimedia

Wout Weghorst (30 de ani), jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi, a marcat primul său gol pentru Manchester United. Atacantul olandez a „spart” gheața în cel de-al 3-lea meci jucat în tricoul „diavolilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Weghorst a dublat avantajul lui Manchester United în minutul 45 al duelului cu Nottingham Forest, din semifinalele Cupei Ligii Angliei.

Jucătorul făcut „prost” de Lionel Messi a marcat primul său gol pentru Manchester United!

Vârful olandez, transferat de clubul de pe Old Trafford în această iarnă, a urmărit excelent o minge respinsă de portarul lui Nottingham și a reluat spectaculos în plasă, cu un șut puternic cu exteriorul.

Wout Weghorst a fost împrumutat de Manchester United de la Burnley până la finalul sezonului. El mai evoluase pentru trupa lui Erik ten Hag în două meciuri din Premier League, cu Crystal Palace (1-1) și Arsenal (2-3).

Reclamă

Primul gol al meciului de pe terenul lui Nottingham a fost înscris de Marcus Rashford. Atacantul englez a ajuns la 10 goluri marcate în 10 meciuri, după Campionatul Mondial din Qatar.

Lionel Messi, mesaj incredibil pentru Wout Weghorst: „La ce te uiți, prostule?”

Lionel Messi a avut o reacție incredibilă la finalul meciului Olanda – Argentina, scor 2-2 (3-4 d.l.d), din sferturile de finală ale Campionatului Mondial 2022. Starul „pumelor” a răbufnit la adresa autorului „dublei” rivalilor, Wout Weghorst.

Chiar atunci când a intrat în direct pentru a oferi primele declarații, după calificarea Argentinei, Messi l-a jignit pe Weghorst în momentul în care atacantul batav s-a apropiat de el.

Reclamă 4 / 0/3

„La ce te uiți, prostule? La ce te uiți, prostule? Du-te, du-te acolo, prostule, du-te acolo!”, a spus Messi.

Jurnalistul Ricardo Rosety a dezvăluit că conversația aprinsă între cei doi a continuat și după finalul interviului, dar nu a escaladat.

„Discuțiile dintre Messi cu Weghorst, din timpul jocului, au continuat pe tunelul dinspre vestiar. Cu această imagine a început interviul de la televiziune. Olandezul a vrut să se apropie de Leo, dar nu a vrut să vorbească. Kun și Lautaro au încercat să facă puțină pace”, a spus Rosety, potrivit marca.com.

După ce s-a calmat, starul lui PSG a venit cu lămuriri. Messi l-a atacat și pe selecționerul Olandei, Louis Van Gaal.

„Nu-mi place să vorbesc înainte de jocuri. A început să provoace, să se ciocnească de noi, să ne spună lucruri și cred că așa ceva nu face parte din fotbal. Eu respect pe toată lumea, dar îmi place ca și ei să mă respecte. Cred că antrenorul lor nu a fost respectuos cu noi”, a precizat Messi.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și