Închide meniul

Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului

Alex Ioniță Publicat: 19 aprilie 2024, 13:09

Reclamă
Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Federația a anunțat prelungirea contractului

Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei!

Julian Nagelsmann / Profimedia

Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei! Tehnicianul şi-a prelungit cu doi ani contractul de selecţioner al Germaniei, până în 2026, a anunţat vineri Federaţia germană de fotbal (DFB) pe site-ul său oficial, informează agenţia DPA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Este o decizie care vine din suflet. Este o mare onoare să pot antrena echipa naţională şi să lucrez cu cei mai buni jucători din ţară. Cu performanţe de succes şi pasiune avem şansa de a inspira o ţară întreagă”, a precizat Nagelsmann (36 de ani) într-un comunicat difuzat de DFB.

Julian Nagelsmann rămâne selecționerul Germaniei!

„Entuziasmul fanilor m-a atins cu adevărat. Împreună, vrem acum să avem un EURO reuşit pe teren propriu, suntem cu toţii angajaţi în acest sens. Apoi, sunt foarte încântat, împreună cu echipa mea de antrenori, să accept provocarea unei Cupe Mondiale”, a adăugat tânărul selecţioner german, potrivit agerpres.ro.

„Este un semnal puternic pentru DFB şi pentru echipa naţională că Julian Nagelsmann va rămâne selecţioner şi după Campionatul European pe care îl vom găzdui. Pentru că se afla pe lista de dorinţe a multor cluburi mari din Europa. Acum există o securitate în planificare şi toată lumea se poate concentra pe o performanţă de succes la EURO 2024”, a precizat la rândul său preşedintele Federaţiei germane de fotbal, Bernd Neuendorf.

Julian Nagelsmann a fost nevoit să părăsească postul de antrenor al echipei Bayern Munchen în urmă cu 13 luni, după ce i-a condus mai puţin de doi ani pe bavarezi. El a devenit selecţioner al Germaniei în toamna anului trecut, cu un contract valabil iniţial până la sfârşitul EURO 2024, care i-a fost prelungit acum.

Reclamă

Oficialii clubului Bayern Munchen l-au contactat anterior pe Nagelsmann, căruia i-au propus să revină din vară pe Allianz Arena, pentru a-l înlocui pe Thomas Tuchel, care va părăsi echipa bavareză la finalul sezonului.

Bayern va trebui acum să se reorienteze către un alt antrenor, unul dintre numele vehiculate fiind cel al francezului Zinedine Zidane.

Proteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal!

La meciul tur de pe Emirates, fanii lui Bayern nu au avut acces, după ce UEFA i-a pedepsit pe fanii formaţiei din Munchen pentru incidentele de la meciul cu Lazio. În minutul 14, bavarezii au afişat un banner cu mesajul „Nici nouă nu ne place de tine! Excludeţi UEFA! Ieşi de pe stadionul nostru”.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Bayern Munchen, care au aprins torţe şi au creat o atmosferă incendiară, au protestat şi împotriva conducerii clubului, fiind nemulţumiţi de preţurile biletelor:

„Între 70 și 150 de euro pentru un bilet. E vreo diferență față de cei de la Arsenal, care-și mulg fanii ca pe vaci?”, a fost un alt banner afişat de bavarezi.

Unicul marcator al returului de pe Allianz Arena a fost Joshua Kimmich. Echipa lui Thomas Tuchel s-a impus cu 1-0, după ce turul de pe Emirates s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:10 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe de start 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:32 FotoAverea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români! 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” Vezi toate știrile
Citește și