Închide meniul

Jurgen Klopp la Bayern Munchen! Un fost internaţional român antrenat de german detonează bomba despre tehnician

Alex Ioniță Publicat: 26 ianuarie 2024, 16:37

Reclamă
Jurgen Klopp la Bayern Munchen! Un fost internaţional român antrenat de german detonează bomba despre tehnician

Jurgen Klopp o antrenează pe Liverpool din octombrie 2015

Jurgen Klopp, în timpul unui meci al lui Liverpool / Profimedia

Jurgen Klopp la Bayern Munchen! Acesta este anunțul făcut de un fost internațional român, care a fost pregătit, în trecut, de tehnicianul care a anunțat faptul că se va despărți de Liverpool.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare de către oficialii de pe Anfield, Jurgen Klopp a anunțat faptul că se va despărți de formația din Premier League la finalul acestui sezon. Astfel, germanul va pleca de pe banca „cormoranilor” după aproape 9 ani, în care a cucerit toate trofeele alături de club.

Jurgen Klopp la Bayern Munchen. Anunțul lui Marius Niculae

Jurgen Klopp l-a antrenat pe „Săgeată” în perioada în care era tehnicianul lui Mainz. După anunțul făcut de antrenorul german, Marius Niculae a spus ce va însemna plecarea acestuia de la Liverpool, dar a vorbit și despre cel mai mare vis al acestuia, acela de a o antrena pe Bayern Munchen.

„E o pierdere destul de mare pentru Liverpool, e un antrenor care avea carismă, trăia fiecare meci, era aproape de suporteri, a câștigat Champions League și Premier League cu el.

La antrenamente era 100%. În afara terenului era un tip foarte calm. Când e antrenament sau meci, lucrurile se schimbă puțin, e 100% acolo.

Reclamă

Probabil își termină un ciclu. E de nouă ani acolo, e foarte mult, probabil își dorește altceva. Din ce știu eu, visul lui era să antreneze Bayern Munchen.

Așa era când eram la Mainz, după ce a fost la Dortmund, nu știu dacă mai este valabil, dar eu cred că acolo și-ar dori”, a spus Marius Niculae, potrivit playsport.ro.

În cariera sa de antrenor, Jurgen Klopp le-a mai pregătit pe Mainz (în perioada februarie 2001 – iunie 2008) și pe Borussia Dortmund (în perioada iulie 2008 – iunie 2015). La Liverpool a ajuns în toamna anului 2015.

Reclamă 4 / 0/3

De la sosirea în Premier League, Jurgen Klopp a reușit să câștige un titlu de campion, un FA Cup, o Supercupă a Angliei, o Cupă  a Ligii, un trofeu UEFA Champions League, o Supercupă a Europei și un Campionat Mondial al Cluburilor.

De asemenea, a câștigat de 2 ori titlul pentru cel mai bun antrenor al anului, în sezoanele 2018/2019 și 2019/2020.

Antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp

Bookmakerii au stabilit că Xabi Alonso este favorit să devină, în vară, managerul lui Liverpool. Spaniolul de 42 de ani a jucat pe Anfield între 2004 şi 2009, perioadă în care a câştigat UEFA Champions League (2005).

Alonso a devenit antrenorul lui Leverkusen în 2022 şi a obţinut rezultate remarcabile. Poate da marea lovitură şi să câştige Bundesliga. Este lider după 18 etape şi are 4 puncte avans faţă de Bayern Munchen.

Jurnaliştii britanici au anunţat cotele pentru succesorul lui Klopp. Alonso este favorit şi este urmat de secundul lui Jurgen, Pep Lijnders. Cu a treia şansă este văzut fostul căpitan al „cormoranilor”, Steven Gerrard.

  • Xabi Alonso 5/4
  • Pep Lijnders 3/1
  • Steven Gerrard 11/2
  • Roberto De Zerbi 15/2
  • Julian Nagelsmann 9/1
  • Ange Postecoglou, Luis Enrique 14/1
  • Luciano Spalletti 16/1
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” 13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 13:13 VIDEORomânia – Ungaria 2-1. Victorie istorică la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A, live în AntenaPLAY 12:27 VIDEOCremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00), în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” Vezi toate știrile
Citește și