Închide meniul

Antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp! Cum arată cotele

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 ianuarie 2024, 13:34

Reclamă
Antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp! Cum arată cotele

Antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp

Jurgen Klopp, într-un meci / Profimediaimages

S-a aflat cine este antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp. Este vorba despre o legendă a clubului de pe Anfield. Xabi Alonso, tehnicianul de 42 de ani care este lider în Bundesliga cu Bayer Leverkusen, are prima şansă să ajungă la conducerea „cormoranilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurgen Klopp (56 de ani) a dezvăluit că va pleca la finalul sezonului. El a cucerit toate trofeele alături de Liverpool. Acesta a câştigat Liga Campionilor, în 2020, Premier League, în 2019, cât şi Cupa Angliei, în 2022, printre altele.

Antrenorul care este favorit să o preia pe Liverpool, după plecarea lui Jurgen Klopp

Bookmakerii au stabilit că Xabi Alonso este favorit să devină, în vară, managerul lui Liverpool. Spaniolul de 42 de ani a jucat pe Anfield între 2004 şi 2009, perioadă în care a câştigat UEFA Champions League (2005).

Alonso a devenit antrenorul lui Leverkusen în 2022 şi a obţinut rezultate remarcabile. Poate da marea lovitură şi să câştige Bundesliga. Este lider după 18 etape şi are 4 puncte avans faţă de Bayern Munchen.

Vă rog, aduceţi-l pe Xabi Alonso!„, a fost mesajul cu care fanii lui Liverpool au asaltat reţelele sociale în ultimele minute, potrivit thesun.co.uk.

Reclamă

Jurnaliştii britanici au anunţat cotele pentru succesorul lui Klopp. Alonso este favorit şi este urmat de secundul lui Jurgen, Pep Lijnders. Cu a treia şansă este văzut fostul căpitan al „cormoranilor”, Steven Gerrard.

Declaraţia de adio transmisă de Jurgen Klopp fanilor lui Liverpool

Jurgen Klopp a cucerit toate trofeele alături de Liverpool. Acesta a câştigat Liga Campionilor, în 2020, Premier League, în 2019, cât şi Cupa Angliei, în 2022.

(Am înţeles că ai un mesaj important pe care să îl trimiţi suporterilor) Da, trebuie! Voi pleca de la club la finalul sezonului. Înţeleg că este o veste şoc pentru mulţi oameni în acest moment. Dar vă pot explica, sau măcar să încerc. Iubesc totul la acest club şi oraşul. Dar e o decizie pe care trebuie să o iau.

Reclamă 4 / 0/3

Cum să spun…nu mai am energie. Nu am o problemă, evident, dar ştiam asta de ceva timp, că va trebui să fac anunţul la un moment dat. Acum sunt bine, dar ştiu că nu mai pot face această muncă din nou şi din nou.

După toţi aceştia ani petrecuţi împreună, după tot acest timp petrecut împreună, respectul şi iubirea au crescut pentru voi. Dar ultimul lucru pe care vi-l datorez este adevărul”, a declarat Jurgen Klopp, într-un videoclip postat pe contul de Twitter al lui Liverpool.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și