Închide meniul

Juventus – Napoli 1-1 și Milan – Roma 3-1. Spectacol total în ziua derby-urilor din Serie A! Zlatan Ibrahimovic, victima scandărilor rasiste

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 ianuarie 2022, 0:00

Juventus – Napoli 1-1 și Milan – Roma 3-1. Spectacol total în ziua derby-urilor din Serie A! Zlatan Ibrahimovic, victima scandărilor rasiste

Spectacol total în ziua derby-urilor din Serie A

Profimedia

Juventus – Napoli 1-1

Juventus și Napoli s-au anihilat reciproc pe Allianz Stadium. Egalul nu ajută nici una dintre cele două echipe. Napoletanii au deschis scorul la Torino prin veteranul Dries Mertens, în minutul 23, dar bianconerii au egalat în minutul 54, prin Federico Chiesa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În urma acestui rezultat, Napoli a rămas pe locul al treilea în Serie A, la șase puncte în urma liderului Inter, care are și un meci mai puțin disputat. De cealaltă parte, Juventus este abia pe locul al cincilea, la trei puncte de Atalanta, prima echipă din top 4, care are însă un meci mai puțin disputat.

Milan – Roma 3-1

Mult mai spectaculos a fost meciul dintre AC Milan și AS Roma. Olivier Giroud a marcat primul pe San Siro, din penalty, în minutul 8, iar Junior Messias a dublat avantajul echipei lui Pioli, în minutul 17. Tammy Abraham a redus din diferență cu cinci minute înainte de pauză, dar n-a fost suficient ca echipa lui Mourinho să plece neînvinsă de la Milano.

Milan a mai avut alte două ocazii uriașe, prin Brahim Diaz și Alessandro Florenzi, care au zguduit bara transversală. Rosonnerri au înscris până la urmă și golul al treilea, în minutul 82, prin Rafael Leao. Zlatan Ibrahimovic a ratat un penalty, în minutul 90+4.

În urma acestui rezultat, AC Milan s-a apropiat la un singur punct de liderul Inter, care are însă un meci mai puțin. AS Roma este pe locul 7, la șase puncte de locurile de UEFA Champions League.

Reclamă

Zlatan Ibrahimovic a fost victima scandărilor rasiste în AC Milan – AS Roma

Zlatan Ibrahimovic a început ca rezervă meciul de pe San Siro. Stefano Piolo l-a introdus în minutul 77, dar imediat după a avut loc un episod nedorit. Fanii lui AS Roma au un războiul lor cu suedezul, iar presa italiană scrie că acesta a fost victima unor scandări rasiste din partea peluzei romane.

Jose Mourinho a auzit imediat scandările suporterilor echipei sale și și-a dat seama de gravitatea momentului. Lusitanul le-a făcut acestora semn să înceteze imediat, iar fanii l-au ascutat, astfel că s-a evitat ca lucrurile să degenereze.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! Vezi toate știrile
Citește și