Închide meniul

Juventus – Porto 3-2. Cristiano Ronaldo, OUT din Liga Campionilor! Haaland o duce pe Dortmund în sferturi, după 2-2 cu Sevilla

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 martie 2021, 21:20

Juventus – Porto 3-2. Cristiano Ronaldo, OUT din Liga Campionilor! Haaland o duce pe Dortmund în sferturi, după 2-2 cu Sevilla

Profimedia

Juventus, OUT din Liga Campionilor

Juventus – Porto 3-2, Dortmund – Sevilla 2-2

Juventus a fost eliminată în optimile de finală ale Ligii Campionilor de FC Porto. După 90 de minute, scorul a fost de 2-1 pentru campioana Italiei. Meciul a intrat în prelungiri, iar Porto a lovit prima. Rabiot a marcat imediat, dar nu a fost suficient pentru ca Juventus să se califice. Juventus a jucat cu un om în plus din minutul 54, când Taremi de la Porto a fost eliminat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

A fost dramatism şi la Dortmund. Haaland a dus-o pe Borussia în sferturi după o nouă dublă cu Sevilla. S-a terminat 2-2, după ce în tur nemţii s-au impus cu 3-2. 

O situaţie ciudată a avut loc în debutul reprizei secunde. Haaland a marcat, în minutul 48, al doilea său gol, după un posibil fault în atac. Arbitrul Cuneyt Cakir a fost chemat din cabina VAR să revadă faza, pe monitorul de la marginea terenului. Însă centralului i s-a prezentat o acţiune anterioară, în care atacantul norvegian fusese faultat în careu. Cakir a anulat golul lui Haaland şi a dictat penalty pentru gazde, pe care tot norvegianul l-a executat şi l-a ratat.

Lovitura de la 11 metri a fost repetată, după o nouă decizie a VAR. Haaland nu a mai ratat, a doua oară.

Min.120+3: FINAL DE MECI! Juventus a ratat calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, deşi a avut un om în plus pe teren. 

Reclamă

Min. 117: GOOOL Juventus! Rabiot marchează cu capul! Final dramatic! 

Min. 115: GOOOL Porto! Sergio Oliveira marchează dintr-o lovitură liberă. 

Min. 90+5: Prelungiri în Juventus – Porto. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 90+5: GOOOL Sevilla! Andaluzii egalează, 2-2, prin En Nesyri.

Min. 90: Juventus înscrie prin Morata, însă reuşita este anulată pe motiv de offside.

Min. 69: GOOOL Sevilla! Youssef En-Nesyri marchează din penalty. 

Min. 63: GOOOL Juventus! Chiesa reuşeşte dubla. La acest scor, meciul intră în prleungiri. 

Min. 57: Bară Juventus! Chiesa a fost blocat incredibil de Pepe. 

Min 54: Incredibil! Lovitura de la 11 metri se repetă, iar Haaland reuşeşte "dubla".

Min. 51: Haaland rateză penalty! Iniţial, norvegianul a marcat pentru 2-0, însă reuşita a fost analizată cu ajutorul VAR, iar arbitrul a dictat lovitură de la 11 metri. 

Reclamă

Min. 49: GOOOOOOOOOOL Juventus! Ronaldo îi pasează decisiv lui Chiesa. 

Min 35: GOOOLLL Dortmund! Haaland a lovit din nou. Norvegianul a ajuns la cota 9 în actualul sezon de Liga Campionilor.

Min. 18: GOOOOL Porto! Sergio Oliveira transformă fără probleme lovitura de la 11 metri.

În acest moment, Juventus are nevoie de 2 goluri pentru a duce meciul în prelungiri.

Min. 17: Demiral faultează în careu! Penalty pentru Porto! 

Min. 6: Ocazie mare Taremi. Fotbalistul lui Porto a fost foarte aproape să deschidă scorul în Italia, însă balonul a lovit bara!

Min. 1: Au început partidele. 

Echipele de start:

Juventus: Szczęsny – Cuadrado, Leonardo Bonucci, Demiral, Alex Sandro – Federico Chiesa, Arthur, Rabiot, Ramsey – Alvaro Morata, Cristiano Ronaldo

Porto: Marchesin – Manafa, Mbemba, Pepe, Zaidu – Corona, Sergio Oliveira, Uribe, Otavio – Moussa Marega, Taremi

Dortmund: Hitz – Morey, Can, Hummels, Schulz – Jude Bellingham, Delaney, Dahoud – Hazard, Erling Braut Haaland, Marco Reus

Sevilla: Bounou – Navas, Kounde, Carlos, Acuna – Jordan, Fernando, Rodriguez – Lucas Ocampos, En-Nesyri, Suso

Juventus nu are o misiune atât de uşoară în faţa lui Porto. Lusitanii s-au impus în tur, cu 2-1. În celălalt meci, nemţii s-au învins în Andaluzia cu 3-2. 

Juventus – Porto, meci cu miză uriaşă pentru bianconeri

Juventus e departe de al zecelea titlu consecutiv din Serie A, după parcursul mai puţin convingător din acest sezon, acaparat de Inter şi Conte. Cu atât mai mult, bianconerii nu îşi permit o eliminare prematură din Champions League. 

Cristiano Ronaldo a fost doar rezervă în Juventus – Lazio 3-1, tocmai pentru a fi menajat în duelul de pe Juventus Stadium cu conaţionalii de la Porto. Mutarea a fost una excelentă, susţine legendarul Alex Del Piero.

"Pirlo a făcut o mișcare deșteaptă când a decis să-l lase pe Cristiano Ronaldo pe bancă. În final au câștigat fără șase titulari, au reușit să odihnească echipa pentru următorul meci, cu Porto. Vor avea nevoie de o seară perfectă pentru a se califica. Juventus pare că a fost în cădere, însă acum revine la o formă bună", a spus Del Piero, pentru Football Italia.

Juventus – Porto | Echipele probabile

Borussia Dortmund – Sevilla | Echipele probabile

Borussia Dortmund a pierdut dramatic meciul cu Bayern Munchen, cu 4-2, asta după ce Haaland a reuşit o dublă prin care echipa sa a condus cu 2-0 încă din minutul 9. Totuşi, pentru meciul cu Sevilla, nemţii au avantajul victoriei din tur, cu 3-2. 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
Vezi toate știrile
Citește și