Închide meniul

Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales Arabia Saudită: „Inclusiv înainte de a juca fotbal mi-am dorit să vin aici”

Alex Masgras Publicat: 12 octombrie 2023, 13:10

Reclamă
Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales Arabia Saudită: „Inclusiv înainte de a juca fotbal mi-am dorit să vin aici

OKMK – Al-Ittihad, acum în AntenaPLAY

Karim Benzema, în timpul unui meci / Profimedia

Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales Arabia Saudită. Atacantul francez s-a despărţit de Real Madrid şi a semnat cu Al-Ittihad, el fiind doar unul dintre starurile care au părăsit Europa în această vară.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Câştigător al Balonului de Aur, Karim Benzema a dezvăluit motivele pentru care a ales să evolueze în Arabia Saudită.

Karim Benzema a dezvăluit de ce a ales Arabia Saudită

Francezul a recunoscut că încă dinainte de a îşi începe cariera de fotbalist şi-a dorit să ajungă în Arabia Saudită. Acum, el îşi doreşte să ajute cât mai mult ca această ţară să se dezvolte pe plan fotbalistic.

De asemenea, fostul atacant de la Real Madrid a dezvăluit că a avut parte de o primire foarte bună şi că este încântat de nivelul pe care l-a găsit în Arabia Saudită.

„Cu tot ce am făcut și am câștigat cu Real Madrid, am crezut că e un moment bun pentru o provocare nouă. Mult timp, inclusiv înainte de a juca fotbal, mi-am dorit să vin aici. Când a început proiectul fotbalistic în Arabia Saudită părea enorm în toate aspectele. Am dorit să fac parte din această istorie și să ajut ca fotbalul saudit să crească. Este motivul pentru care am venit aici.

Reclamă

Țara m-a întâmpinat cu brațele deschise. Simt dragostea oamenilor și asta mă face să fiu fericit și încerc să întorc această dragoste pe terenul de joc. Există multă pasiune aici și sunt mulțumit de nivelul de joc. Sunt surprins de nivelul din Arabia Saudită pentru că în Europa nu vedem multe meciuri de fotbal de aici. Însă acum se văd mai multe și mai mult pentru numele mari care au semnat”, a declarat Karim Benzema, citat de marca.com.

Preşedintele lui Napoli nu vrea Supercupa Italiei în Arabia Saudită

Italienii au urmat modelul spaniolilor şi vor avea o supercupă pentru care se vor lupta patru echipe. Campioana şi vicecampioana din Serie A, plus câştigătoarea şi finalista Cupei, vor juca în Arabia Saudită pentru Supercupa Italiei în luna ianuarie a anului viitor.

Aurelio De Laurentiis, preşedintele campioanei Napoli, nu este de acord cu locul de desfăşurare al partidelor pentru Supercupa Italiei. Preşedintele napoletanilor a vorbit despre riscul la care sunt supuşi jucătorii celor patru echipe participante, în contextul războiului din Israel.

Reclamă 4 / 0/3

„Aţi văzut ce se întâmplă în Israel? Vă puteţi imagina un blocaj aerian în acele teritorii? Voi vă dați seama că punem în pericol patru avioane cu 120 de jucători, care valorează cât valorează?

Sunteți proşti! Faceţi asta pentru câteva milioane în plus. Mai bine jucăm pe Stadio Olimpico, de ce trebuie să ne obosim să mergem până acolo? Nu boicotez, doar spun să vă gândiţi la asta.

Țările arabe trebuie să se pună în regulă cu respectul pentru femei și pentru muncă. Când cineva vorbește despre sport, ar trebui să împace bunăstarea și sănătatea. Și dacă toate aceste lucruri nu există trebuie să fiu îngrijorat”, a declarat Aurelio De Laurentiis, citat de football-italia.net.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și